Átigazolás

Elvitte a korábbi Real-középpályást a Lokomotiv az Anzsitól

Zajlik az elvándorlás az Anzsi Mahacskala együttesétől, a francia Lassana Diarrát átigazolta a Lokomotiv Moszkva.

Lass is otthagyta az Anzsit A korábban a Real Madridban is szerepelt játékos négy évre írt alá a fővárosi együtteshez, miután az Anzsi Mahacskala tulajdonosa költségcsökkentést jelentett be, és az ő fizetése sem fért bele az új pénzügyi keretekbe. Új együttese 12 millió eurót fizetett érte.

A Lokomotiv a napokban szintén átcsábította a a marokkói Mbark Boussoufát, őt 15 millió euróba került. Órák kérdése lehet, hogy a Tottenham bejelentse a brazil Willian átigazolását, miközben a kameruni Samuel Eto'o a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel, de lehet, hogy korábbi csapatával, az Interrel is alkudozik.

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva egyszerre három játékost, Alekszandr Kokorint, Jurij Zsirkovot és Igor Gyenyiszovot is megvásárolta, a Zenit pedig Oleg Satovval erősített az együttesből. A riválisok tehát alaposan bevásárolnak az Anzsi szétszéledő keretéből, nem csoda, hogy Szentpéterváron sima 3-0-s vereséget szenvedtek a hétvégén a dagesztániak. Nem számíthatnak sok jóra Koman Vladimir együttese, az FK Krasznodar ellen sem, a fogadóirodák már a vendégcsapatot favorizálják.

[1477474] 2013-08-24 19:00:00 Anzsi Mahacskala - FC Krasnodarx;