Sportfogadás

Magyar ezüst- és bronzérem, hatalmas profit - soha rosszabb Eb-t

Vasárnap véget ért a vízilabdázók Európa-bajnoksága, a budapesti viadal, ahol a magyar férfi válogatott ezüst-, míg a női csapat bronzérmet szerzett. A remek teljesítmények mellett mi is kitettünk magunkért, hiszen hatalmas profitra tettünk szert sportfogadás terén.

A franciák okozták az Eb legnagyobb meglepetését. - Fotó: AFP

A torna meglepetése

Túl nagy meglepetésekről nem lehet beszélni az Európa-bajnokság kapcsán. A férfiaknál - a döntetleneket leszámítva - a legmeglepőbb eredmény talán a németek veresége a franciák ellen a csoportkörben. A gall félamatőr válogatott gond nélkül legyőzte a profik gyülekezetét, viszont később, a helyosztón a németek visszavágtak korábbi sérelmeikért, s megszerezték a kilencedik helyet.

A nőknél a hollandok menetelése a torna pozitív meglepetése, senki sem várt a fapapucsos hölgyektől ezüstérmet. A negatív meglepetés a britek utolsó helye és a hetedik helyért való mérkőzés elvesztése a teljesen amatőr franciákkal szemben. Ennek köszönhetően a gallok teljesítménye felértékelődik, akik üde színfoltjai voltak a kontinensviadalnak.

Az Eb legnagyobb hibája

Az Eb legnagyobb hibáját az olasz Teresa Frassinetti követte el, akit a hollandok elleni elődöntőben 14 másodperccel a meccs vége előtt kiállítottak egygólos olasz vezetésnél. Azonban az Oranje játékosai nem koncentráltak megfelelően a fór megjátszására, elkapkodták azt, és elveszítették a labdát, amit az olaszoknak az utolsó nyolc másodpercben csak le kellett volna nyelniük, hogy a döntőbe jussanak. Erre Frassinetti - akit háromszor kiállítottak, és a kizárás sorsára jutott - visszajött a pályára, hogy megszerezze a labdát. A szabályok értelmében ilyen esetben automatikus ötmétereshez jut az ellenfél, amit Hollandia köszönt is szépen, és Miloushka Smit góljával kiegyenlített, majd az büntetőpárbajt is megnyerte, így a döntőbe jutott…

Tengiz Pachkoria üde színfoltja volt a tornának. - Fotó: waterpolo.hu - Szaka József

Az Eb-egyénisége

Grúzia először szerepelt Európa-bajnokságon, aminek köszönhetően 15 újságíró érkezett országukból. Közülük a legérdekesebb figura, Tengzi Pachkoria, akit biztosan mindenki felismert a Margitszigeten, a fején hordott „karácsonyfadíszek” miatt. A grúz újságírót sokan megmosolyogták, azonban véleménye szerint minden napnak olyan vidámnak és szépnek kell lennie, mint a karácsony vagy az újév.

A grúz válogatott minden mérkőzését elveszítette, és végül a 12. helyen zárta az Európa-bajnokságot, de az újságíró szerint már annak is örülni kell, hogy országa képviselhette magát egy ilyen rangos eseményen.

Az ezüst is remek teljesítmény a Benedek-csapattól. - Fotó: AFP

A magyarok teljesítménye

Összességében nem született meglepetés, hiszen az Európa-bajnokság előtt a férfiaknál a szerbektől, míg a nőknél a spanyoloktól vártak aranyérmet a szakírók, és végül be is jött a jóslatuk. Válogatottaink teljesítményére nem lehet panasz, hiszen ritka az olyan sportág Magyarországon, ahol a férfi gárda második, míg a női harmadik pozícióban végez egy Európa-bajnokságon. Persze van némi hiányérzetünk, hiszen két aranynak jobban örültünk volna, de nem szabad telhetetlennek lennünk, meg kell becsülnünk azt, amit a Benedek Tibor és Merész András gárdái elértek.

Sportfogadás

A sport élménye mellett a fogadás mellett sem mehetünk el szó nélkül. A PROTIPP-rendszerben kilenc tippel találkozhattatok, melyek közül hat is sikeresnek bizonyult. A legtöbbet az olasz-francia női meccsel sikerült nyernünk, de volt tippünk a magyar-olasz férfi elődöntőre, illetve azt is eltaláltuk, hogy a montenegrói válogatott alaposan elpáholja a grúzokat.

PROTIPP statisztikánk az Eb alatt
Profit ROI Tippek száma Találati arány
+15,51 +28,72% 9 66,67%

Aki nem elégedett meg a PROTIPP-rendszerben leadott tippjeinkkel, az azALL IN fantázianévre hallgató blog oldalunkon is találkozhatott tippekkel. Az elején döcögött a szekér, de a végére belejöttünk, hiszen ott is szép kis profitot sikerült elérnünk. Fogadtunk a férfi bronzmeccsre, vagy például a szerb-görög férfi negyeddöntőre, de a csoportkörök végén is akadtak szép találataink.

ALL IN blog statisztikánk az Eb alatt
Profit ROI Tippek száma Találati arány
+15,57 +20,22% 16 62,50%

Összességében nem panaszkodhatunk, mivel nem csak a magyar csapatok, hanem mi is kitettünk magunkért, hiszen jókora nyereséggel zártuk a kontinens tornát!

Összesített statisztika az Eb alatt
Profit ROI Tippek száma Találati arány
+31,08 23,73% 25 64,00%
Vízilabda-tippjeinkkel továbbra is a PROTIPP-rendszerünkben, és azALL IN fantázianévre hallgató blog oldalunkon találkozhattok!