Chelsea

Nem adjuk el Torrest - Mourinho

Noha Fernando Torres szénája nem áll jól a Chelsea-nél, José Mourinho menedzser leszögezte, nem adják el ezen a nyáron Fernando Torrest.

Torres maradhat a Stamford Bridge-en - Fotó: AFP

A 30 éves spanyol csatárt a Liverpoolnál töltött három és fél éve alatt a világ legjobb csatárai között emlegették, 2011 januárjában 50 millió fontért a Chelsea-hez szerződött, de Londonban megfeneklett a pályafutása, azóta sem tud a régi színvonalán teljesíteni, és a nyáron szerződtetett Diego Costa mellett aligha jutna neki főszerep a Kékeknél (plusz visszatért Didier Drogba). Talán most van az utolsó esélye arra, hogy új pályára állítsa karrierjét. Nevelőegyesülete, az Atlético Madrid és az Inter érdeklődéséről lehetett hallani, ám Madridban sem lenne bérlet helye, hiszen a Matracosok leigazolták Mario Mandzukicot és Antoine Griezmannt. A londoni Kékek menedzsere amondó, a pletykák ellenére nem bocsátják áruba Torrest. Pedig erre nemcsak a támadó bizonytalan formája, hanem a Chelsea szorult helyzete is adna indokot, hiszen az egyesület túllépte a külföldi játékosokra vonatkozó kvótát, egy légiósától meg kell válnia a nyáron.

"Biztos, hogy nem adjuk el. Három csatárt kell egy csapatba, nekünk pont három van, Nando az egyik közülük - nyilatkozta a portugál menedzser a Sky Sports News-nak. - Remek csapatunk van, bár akkor lenne miden tökéletes, ha maradna ez a 18 külföldi játékos, és nem 17-re kellene csökkentenünk a létszámot. Keményen dolgozunk azon, hogy több angol játékosunk legyen, de jelenleg a folyamat kellős közepén vagyunk" - fűzte hozzá Mourinho.

A bukmékerek ugyanakkor Torres klubváltását vizionálják, a szerint a "Kölyök" visszatér az Atlétihez.

Fernando Torres klubja szeptember 2-án a   szerint:
Atlético Madrid 2.5
Monaco 5
Inter 6
Milan 13