Ferencváros

Lauth a bajnokságban is elkezdené góltermelést

A Hévíz elleni Magyar Kupa-mérkőzésen Benjamin Lauth mesterhármassal segítette csapatát a 8-0-s győzelemhez, a Fradi német válogatott csatára a hétvégén már az OTP Bank Ligában is eredményes lenne.

Könnyed játékkal győzte le szerdán a megye I. osztályban szereplő Hévíz gárdáját a Ferencváros csapata, amely 8-0-s sikerrel abszolválta a kötelező ujjgyakorlatot. Thomas Doll csapata már az első félidőben hat gólt rúgott a lelkes hazaiaknak, Benjamin Lauth pedig mesterhármassal vétette észre magát.

"Egy mérkőzésre sem szeretem azt mondani, hogy könnyű találkozó, így erre sem. Nagyon örülök, hogy háromszor is sikerült gólt szereznem, és ezzel továbbjutáshoz segítettem a csapatot. A gólok minden csatárnak nagyon fontosak, minden egyes találatból újabb és újabb önbizalmat tud nyerni. Ezt a gólerős formámat a bajnokságban is meg akarom mutatni, remélem, hogy minél előbb az NB I-ben is eredményes tudok lenni."- nyilatkozta csapata honlapjának az ötszörös német válogatott támadó, aki egyelőre sem a bajnokságban, korábban pedig az Európa Ligában sem talált a kapuba.

Thomas Doll természetesen elégedetten vehette tudomásul, hogy játékosai nem vették fél vállról a találkozót. "Felszabadult, közönségszórakoztató játékkal remek mérkőzést játszottunk. Elégedett vagyok a srácokkal, mert próbálták a lehető legjobban kiszolgálni a közönséget. Nagyon fontos volt, hogy továbbjussunk a Magyar Kupában, és örömteli, hogy jó futballal sikerült ezt elérni. Hibák persze még vannak, a fiataloknak be kell érniük, de a folyamatos meccsterhelés meghozza majd a még jobb eredményt."- mondta a fradi.hu-nak a német.

A hétvégén a Chelsea ellen is pályára lépő Fradira a hétvégén egy hamisítatlan rangadó vár, hiszen a fővárosiak a Győri ETO otthonába látogatnak. A két csapat márciusban 1-1-es döntetlenre végzett egymással, viszont augusztusban a Fradi egy emlékezetes meccsen 2-1-es győzelmet aratott az ETO Parkban. A találkozóra egyelőre még nem kínálnak oddsokat a találkozóra, amint ez megtörténik természetesen beszámolunk róla.

[1732220] 2014-08-17 16:30:00 Győr - Ferencvárosx;