Karrier

Müllert nem motiválta a United által kínált pénz

A Bayern München támadója, Thomas Müller elismerte, hogy visszautasította a Manchester United ajánlatát, hű kívánt maradni a bajorokhoz.

Müller maradt a Bayernben - Fotó: AFP

A német válogatottal a nyáron világbajnoki címet nyert játékost az előző szezonban a Barcelonával boronálták össze, majd a Manchester Unitednél merült fel neve, a pletykák szerint az angol rekordbajnok új menedzsere, Louis Van Gaal nagyon szeretne vele ismét együtt dolgozni. A holland szakember építette be Müllert a Bayernbe, és átigazolta volna a Vörös Ördögökhöz. Ezzel szemben a sokoldalú futballista még júniusban szerződést hosszabbított a bajor sztárcsapattal, noha volt más ajánlata is.

"Természetesen - mondta Müller a Bildnek adott interjúban arra a kérdésre, hogy tudott-e a Manchester United érdeklődésértől. - Azzal is tisztában voltam, hogy sokkal többet keresnék, ha oda mentem volna. A külföldi klubok csillagászati pénzeket ajánlottak nekem. De az én klubom a Bayern, a klubváltás sosem volt napirenden nálam" - szögezte le a támadó.

A 24 éves Müller már mindent megnyert a Bayernnel, az előttünk álló szezonban tovább gyarapíthatja trófeái számát. Ha Pep Guardiola gárdája megismételné a 2013-as bravúrt, azaz minden sorozatot megnyerne (Bundesliga, Német Kupa, Bajnokok Ligája) tétünk kilencszeresét zsebelhetjük be a   -nél.  

A Német Szuperkupáról ugyanakkor lemaradt a bajor együttes, kikapott a Dortmundtól. A Bundesliga ezen a hétvégén rajtol, Müllerék hazai pályán, a Wolfsburg ellen kezdenek.

[1732658] 2014-08-22 20:30:00 Bayern München - Wolfsburgx;