Átigazolás

Radóért két magyar klub tett ajánlatot, a sorsa kérdéses

A Haladás ügyvezető igazgatójának elmondása szerint eddig két írásos ajánlatot kaptak Radó Andrásért.

Mi lesz Radó Andrással?

"A tulajdonosok egyiket sem fogadták el, kevesellték az összeget" -– mondta a klubhonlapnak Tóth Miklós, aki nem árulta ugyan el, hogy kik voltak a kérők, de sajtóinformációk szerint a Ferencváros és a Videoton tehették az ajánlatokat.

"–A korábbi próbajátékosok közül a francia-algériai Selim M”'Hamed Arras már nincs képben, az ukrán Andrij Jefremov viszont igen. A szakmai stábnak kell eldöntenie, igényt tart-e a középpályásra. Guzmics Richárd jelezte, hogy a héten még külföldi ajánlatra vár, ha ez nem jön össze, jelentkezik, és leülünk megbeszélni, hogy visszatér-e hozzánk. Tárgyalásban állunk egy védőként és védekező középpályásként egyaránt bevethető magyar NB I-es játékossal, ám amíg nincs konkrétum vele kapcsolatban, a nevét nem szeretném elárulni" - számolt be a további folyamatban lévő ügyekről a klubvezető.

Radó András az utóbbi hetekben nem játszott a Haladásban, mivel térdsérüléssel küzd. Elárulta, hogy azt MRI vizsgálatok szerint az egyik oldalszalagja húzódott meg, és ez az irányváltoztatásoknál, lövéseknél fájdalmat okoz.

"Ami a jövőmet illeti, úgy tudom, korábban volt irántam külföldi érdeklődés, ami ugyan nem írásos, de komolynak tekinthető volt. Szívesen mentem volna, ám végül semmi sem lett az üzletből. Már csak pár nap van hátra az átigazolási szezonból, nem tudom mi lesz velem, de ha maradok, mindent megteszek, hogy minél jobban szerepeljek a Haladással" - mondta a csatár, akivel kapcsolatban megjegyezte a vaol.hu, hogy információk szerint a Ferencváros korábbi edzője, Ricardo Moniz új klubja, az 1860 München lehetett a külföldi érdeklődő.