Átigazolás

Falcao elbúcsúzott Monacóból?

Radamel Falcao előzetesen szerepelt a Monaco Lille elleni keretében, aztán a mérkőzés előtt rejtélyes módon kihúzták a névsorból. Augusztus utolsó előtti napján aligha sérülés miatt.

Falcao távozóban Monacóból - Fotó: AFP

Az újabb fejlemény a kolumbiai támadó egyre biztosabb klubváltása felé mutat. A Monaco semmiféle sérülésről nem számolt be Falcaóval kapcsolatban, Leonardo Jardim vezetőedző a kispadra jelölte őt, de a találkozó nélküle kezdődött el. Így csak arra lehet gyanakodni, hogy most véglegesíti átigazolását a Real Madriddal vagy a Juventusszal. De a Manchester City és az Arsenal neve is felvetődött....

A 28 esztendős csatáré a nyár egyik legszövevényesebb átigazolási sagája. A Real Madrid volt a kolumbiai legkitartóbb kérője, de a Liverpool is szívesen látta volna soraiban, mostanában a Juventus érdeklődéséről hallani. Falcao nyilatkozataiban udvariasan a Monaco mellett foglalt állást, ám a napokban már arról lehetett hallani, hogy a hercegségi klub horribilis bére miatt mégis megválna tőle, húszmillió euróért, opciós joggal egy évre kikölcsönözné a királyi gárdának.

Falcao - aki januárban súlyosan megsérült, a vb-t is kihagyta, de már felépült - egyébként a meccs előtt öltönyben megjelent a stadionban. Lehet, hogy búcsúzni?

;