Topligák

Sokkot kapott a Real Madrid, a Milan presztízsgyőzelemmel kezdett

A Real Madrid 2-0-ra vezetett, de 4-2-re kikapott, a Milan legyőzte a Laziót, a Liverpool megint kitömte kedvenc ellenfelét, Ibrahimovic vezetésével gálázott a PSG a topligák vasárnapi játéknapján.

Gerrard büntetőből volt eredményes - Fotó: AFP

A Premier League-ben a Liverpool könnyedén, 3-0-ra legyőzte idegenben a Tottenhamet. A Vörösök az előző szezonban oda-vissza verték a Spurst, az utolsó három egymás elleni meccsen 12-0 a mérlegük a Sarkantyúsok ellen. Alexis Sánchez megszerezte első gólját az angol élvonalban, de az Arsenal csak 1-1-et ért el a Leicester City vendégeként.

Minden James arcára van írva - Fotó: AFP

A Primera Divisiónban a Barcelona a csereként beálló Sandro Ramírez hajrában szerzett góljával nyert a Villarreal otthonában. Ramírez 19 éves, élete első felnőtt tétmérkőzésén szerepelt. A Real Madrid a 11. percben már 2-0-ra vezetett az Anoetában, aztán az első félidő hajrájában hat perc alatt visszajött a meccsbe a Real Sociedad. Nagyot fordult a világ, a második játékrészben a hazaiak sokkolták a blancókat, tíz perc alatt újabb két gólt szereztek, igaz a második kezezés matt érvénytelennek tűnt, de a bíró megadta. Remek és sokáig emlékezetes meccsen 4-2-re győzött a Sociedad.

Németországban gólínség volt, mindkét vasárnapi mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget. Olaszországban Filippo Inzaghi győzelemmel debütált tétmeccsen a Milan kispadján, a vörös-feketék 3-1-re felülmúlták a Laziót. A Napoli a hosszabbításban esett góllal 2-1-re nyert a Genoa otthonában, az Inter egy pontot szerzett a Torino vendégeként. Az Udinese 2-0-ra legyőzte az Empolit, a veterán klublegenda, Antonio Di Natale duplájával.

A francia élvonalban utolsóként a Bordeaux is elvesztette hibátlan mérlegét, miután hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Bastiával. Négy forduló után nincs százszázalékos csapat a Ligue 1-ben. A címvédő PSG 5-0-ra kiütötte a Saint-Étienne-t, Zlatan Ibrahimovic triplázott.

Real Sociedad-Real Madrid

Tottenham-Liverpool

Villarreal-Barcelona:

Milan-Lazio

2014-08-31;47
2014-08-31;54
2014-08-31;55
2014-08-31;87
2014-08-31;53