Premier League

Diego Costát ki kellett volna állítani - Zabaleta

Az argentin Pablo Zabaleta nehezményezi, hogy ő a kiállítás sorsára jutott, de a spanyol Diego Costa - a fojtogatás ellenére - a pályán maradhatott az 1-1-re végződött Manchester City-Chelsea derbin.

Szuperrangadót rendeztek tegnap az angol elsőosztályú bajnokságban. A Manchester City éppen a korábban az ellenfélnél 13 esztendőt eltöltő Frank Lampard góljával egalizálta az André Schürrle által megszerezett vezetést, így a felek remiztek az Etihad Stadionban. Azonban a mérkőzés után is szolgálnak bőséggel beszédtémával a történtek.

Fotó: AFP

Mintha Diego Costa megérezte volna, hogy a hatharom.com tegnap arról írt, mennyire nem érdeklik őt a provokációk, ez csak jobb teljesítményre sarkallja. A spanyol válogatott támadó tegnap ugyan góllal nem, de balhéval kivette a részét a Chelsea pontszerzéséből. Costa az argentin Pablo Zabaletával akaszkodott össze kétszer is, a bekk másodjára pedig a kiállítás sorsára is jutott emiatt. Azonban a City védője most fényképpel támasztotta alá Twitter-oldalán azon állítását, mely szerint nem csak neki kellett volna elhagyni a pályát.

Az ominózus fojtogatást - Fotó: Twitter

"Szeretnék elnézést kérni mindenkitől a piros lap miatt. Mindazonáltal amikor megláttam ezt a fotót, nem hittem el, hogy Costa a pályán maradhatott" - fakadt ki joggal a bekk.

Pontszerzésével a londoni csapat hibátlan mérlegét ugyan elvesztette, de az előnye továbbra is három pont a Southampton-Aston Villa duó előtt. A Manchester Citynek ez volt zsinórban a harmadik bajnokija, amelyen nem sikerült megszerezniük a három pontot, így Pellegriniék a hatodik helyen tanyáznak öt fordulót követően.

[1724026] 2014-09-21 17:00:00 Manchester City - Chelseax;
2014-09-20;47
2014-09-21;47
163919