Bajnokok Ligája

Ancelotti nem tartalékol, inkább rekordra tör

Habár már biztos továbbjutónak számít a Real Madrid, Carlo Ancelotti semmit nem bízna a véletlenre, a Basel ellen is pályára küldheti legnagyobb ászait.

Fotó: realmadrid.com

Négy forduló után 100 százalékos teljesítménnyel, 12 ponttal vezeti a B-csoportot a Real Madrid, amely szerdán a svájci Basel ellen lép pályára. A királyi gárda elképesztő formában van, így vélhetően Carlo Ancelotti fejében meg sem fordult, hogy pihentesse a sztárjait, így bármennyire is tét nélküli számukra a szerdai mérkőzés, aligha B-csapattal állnak majd ki a madridiak. Erre már csak azért sincs sok esély, mert az olasz által megnevezett 20 játékos között csupán két fiatal középpályást találunk a második csapatból, ellenben pályára léphet, Ramos, Varane, Kroos, Bale, James, Ronaldo és Benzema is.

A királyi gárda soraiból azért hiányoznak majd páran, például a három hónapra kidőlő Luka Modric, a portugál Pepe és a német Sami Khedira is. Elutazott viszont a csapattal Illarramendi, aki hosszú hetekig bajlódott sérüléssel.

A Real Madrid kerete a Basel ellen
Kapusok: Casillas, Keylor Navas,Pacheco.
Védők: Varane, Ramos, Coentrão, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Nacho.
Középpályások: Kroos, James, Bale, Isco, Illarra, Medrán, Lucas Torró.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema,Chicharito.

A fenti keret láttán egyértelműnek tűnik, hogy Ancelottiék megpróbálják megdönteni a klubrekordot, ami a zsinórban megnyert mérkőzéseket illeti. Jelenleg 14 győztes meccsnél járnak a blancók, ha szerdán is övék lesz a három pont, akkor beállítják a 1960-1961-es szezonban és a 2011/2012-es idényben felállított 15 meccses rekordot.

Megnyeri a Real Madrid a meccset ? - TippmixPro@1.40

167215
[1821168] 2014-11-26 20:45:00 Basel - Real Madridx;
bajnokok-ligaja-2014-2015