Átigazolás

21 éves brazilt szerződtetett a Real Madrid

A spanyol sajtó egybehangzó véleménye szerint a Real Madrid szerződtette a 21 éves brazil Lucas Silvát.

Még meg sem száradt a tinta a norvég csodagyerek, Martin Ödegaard szerződésén, sajtóhírek szerint a királyi gárda hamarosan újabb igazolást jelenthet be. Az AS és a Marca is címlapján közölte a hírt, miszerint a Bajnokok Ligája-címvédő madridi sztárcsapat szerződést kötött Lucas Silvával.

A 21 éves brazil középső középpályás a brazil Serie A-ban szereplő Cruzeirót erősítette, a lapok szerint azonban 14 millió euróért elengedték őt a Realhoz. A fiatal irányító a klub saját nevelésű játékosa, és természetesen korosztályos válogatottnak is mondhatja magát, a tavalyi bajnokságban 27 meccsen egy gólig jutott.  A Marca szerint a felek a szerződést a hétvégén alá is írják, a hivatalos bemutatóra pedig hétfőn, a Santiago Bernabéu-ban kerül majd sor.

Az újabb játékos érkezésével felerősödtek azon vélemények, melyek szerint néhány focistától meg kell, hogy váljanak a blancók, a német Sami Khedira és a spanyol Asier Illarramendi távozása tűnik a legvalószínűbbnek, hiszen mindketten a középpályán bevethetőek, ám Ancelotti mester csak ritkán számít rájuk.

[1778227] 2015-01-24 16:00:00 Cordoba - Real Madridx;