EURO 2016

Görög válogatott futballisták is megsérültek egy közúti balesetben

  • mti.hu

A görög labdarúgó-válogatott tagjai sérültek meg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben - közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI-vel.

Vasárnap este lépett pályára a görög labdarúgó-válogatott, amely 0-0-s döntetlent ért el Magyarország ellen a Groupama Arénában. A mérkőzést követő napon a vendég futballisták klubcsapataik felé vették az irányt, ám hárman közülük közúti balesetet szenvedtek a Ferihegyi repülőtérre vezető úton.

Nikolaosz Vlahakisz, a görög nagykövetség sajtóattaséja elmondta: Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz sérültek meg a balesetben. Mindhárman Olaszországban légióskodnak, ezért nem a csapattal utaztak, hanem külön taxival mentek. A futballisták könnyebb sérülést szenvedtek. Jelenleg a Honvéd kórházban ápolják őket, de előre láthatóan még hétfőn kiengedik mindhármukat. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is - mondta a sajtóattasé.

A Görög Labdarúgó Szövetség szintén megerősítette: három játékosuk volt érintett a balesetben, s kórházba szállításukat követően kiderült, nem szenvedtek komoly sérüléseket, állapotuk kielégítő.

A mérkőzésen egyébként csak Fetfacidisz lépett pályára, ő 77 percet játszott, míg Morasz és Tahcidisz nem kapott lehetőséget Sergio Markarián mestertől.

[1667498] 2015-03-29 20:45:00 Magyarország - Görögországx;
157976