Heti műsor

Ismét belecsapunk a lecsóba!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Dortmund-Bayern meccsen ezúttal a presztízs lesz a tét.

A hét rangadói

Szombaton kerül megrendezésre az Arsenal-Liverpool mérkőzés, ahol óriási a tét. Az Ágyúsok újabb sikerükkel tovább tapadhatnak a Manchester Cityre, míg a Vörösök közelebb kerülhetnének a Bajnokok Ligáját érő helyezésekhez. A formákat, na meg a hazai pálya előnyét figyelembe véve a londoniak a találkozó favoritjai - nagyjából 1.80-szoros pénzt kínálnak a bukik az Arsenal sikerére -, azonban a válogatott mérkőzések után a játékosoknak mindig nehéz visszarázódni a normális kerékvágásba. Ez lehet a Liverpool egyetlen esélye, ugyanis összességében elmondható az, hogy az utóbbi években nem sok babér termett Brendan Rodgers együttesének az Emirates Stadionban, és a mostani körülmények is arra utalnak, hogy még a döntetlen is bravúr lenne a vendégektől.

[1724282] 2015-04-04 13:45:00 Arsenal - Liverpoolx;

Az utóbbi években a Dortmund és a Bayern összecsapásai rendre a bajnoki címről döntöttek, ezúttal viszont csak a presztízs lesz a tét a felek számára, köszönhetően a Borussia idei gyenge szereplésének. Persze ettől függetlenül még nem kell leírni a sárga-feketéket, akik hazai pályán játszanak, legutóbb nyerni tudtak a Hannover otthonában, míg a müncheniek hatalmas meglepetésre 2-0-ra kikaptak az Allianz Arénában a Mönchengladbachtól. A válogatott mérkőzések után pedig mindig nyögvenyelősen megy a bajoroknak, így nem biztos, hogy megéri a vendégekre fogadni 2.05-szörös szorzón, inkább az 1X-ben van érték, amire 1.80-szoros pénzért lehet fogadásokat kötni.

[1732955] 2015-04-04 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;

A két magyar férfi kézilabda kirakatcsapatunk, a Veszprém és a Szeged is összeméri tudását ezen a héten, méghozzá a bajnok otthonában. A hazaiak a SEHA-liga megnyerése, míg a vendégek a náluk jóval erősebb Löwen elleni bravúros BL-továbbjutás miatt várják jó passzban a találkozót. A találkozó esélyese a Veszprém, amely gárda az utóbbi mérkőzéseken rendre legyőzte Csongrád megyei riválisát, arról nem is beszélve, hogy hosszú évek óta még csak döntetlenre sem volt képes a Pick az MKB otthonában. Ezek után nem meglepő, hogy a bukmékerek maximum 1.15-szörös pénzt kínálnak a hazai sikerre.

A Videoton sikerére nagy esély mutatkozik.

Összekapja-e magát az Újpest vagy eldönti a bajnokságot a Videoton?

Nagyjából ez a kérdése a húsvét vasárnapi magyar rangadónak, az Újpest-Videotonnak. A lilák borzasztó formában vannak 2015-ben, öt tétmeccs nulla győzelem, mindössze három lőtt gól. Ezek után még az is benne van a pakliban, hogy a fővárosiak a Gyirmót elleni hétközi Magyar Kupa-mérkőzésen elbúcsúznak a kupaküzdelmektől. A Vidi viszont jól muzsikál tavasszal, hat ütközetéből négyet is megnyert, míg kettőt döntetlenre adott, igaz, azokon a találkozókon is nüanszokon múlt a piros-kékek sikere. Hétközben a vendégekre is vár egy MK-meccs, a fehérváriak Pécsre utaznak, ahol egygólos előnyből várják a visszavágót, s illene kiharcolniuk a továbbjutást.

A felek legutóbbi három budapesti találkozóját rendre a székesfehérváriak nyerték, s a dolgok mostani állást figyelembe véve ismét a Vidi felé billen a mérleg nyelve. A piros-kékekre hozzávetőleg 1.70-szeres szorzón lehet fogadásokat kötni.

[1767483] 2015-04-05 18:30:00 Újpest - Videotonx;

Jön a tavasz egyik leglátványosabb kerékpárversenye!

A Milano-Sanremo egynapos országúti versennyel kezdetét vette a tavaszi klasszikusok sora. Vasárnap a Flandriai Körre kerül sor, immáron 99. alkalommal. Sajnos két legenda, a háromszoros bajnok Tom Boonen és a címvédő Fabian Cancellara sem tud sérülés miatt rajthoz állni. Persze sztárokban így sem lesz hiány, ott lesz a mezőnyben a szlovák fenegyerek, Peter Sagan, a belgák új csillaga, Sep Vanmarcke és a bombaformában lévő Alejando Valverde. Elképesztően látványos és izgalmas versenyre számíthatunk, hiszen a két klasszis kiesésével sokak előtt megnyílt az út a győzelem felé. Oldalunk részletes esélylatolgatással és tippekkel készül a versenyre!

Amire még érdemes figyelni

Természetesen az Eb-selejtezők után a nemzeti ligákon lesz ismét a hangsúly, a héten ráadásul lesz Magyar Kupa-forduló is, ahol kialakul a legjobb négy mezőnye. Ezen meccsek közül a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!

A heti TV-műsort ide kattintva érheted el!