Magyar Szuperkupa

Miért esélyesebb a Fradi Székesfehérváron?

  • hatharom.com

A Tippmixpro szerint a Ferencváros idegenben is könnyedén két vállra fektetheti a Videotont a Magyar Szuperkupában.

A Tippmixpro szerint a Fradi a Szuperkupa döntőjében is legyőzi a Videotont.

A     publikálta szorzóit a Magyar Szuperkupa fináléjára, megdöbbenésünkre a magyar online fogadóiroda szerint a Ferencváros Székesfehérváron is esélyesebb a Videotonnál. Ez egy kicsit furcsa, főleg, ha a nemzetközi szorzókat is alapul vesszük, illetve például a Fradi európai kupaszereplését.

A bajnok Vidi az előző szezon végén igen szétesően játszott, a Magyar Kupában a Ferencváros lemosta a pályáról, sőt az utolsó fordulóban is simán a zöld-fehérek nyertek. Azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, hiszen a piros-kékek edzőt cseréltek, Joan Carillo helyett Bernard Casoni vette át kormányt, illetve a játékoskeretben is történt változás. A gólkirály, Nikolics Nemanja elhagyta Székesfehérvárt, szintúgy, mint Juan Calatayud, Sándor György és Stopira is, ugyanakkor Lang Ádám, Pátkai Máté és Koltai Tamás érkezésével egyértelműen erősödött a Videoton, ráadásul a csapaton belüli széthúzás is kisebb lesz a magyar játékosok érkezésével. A piros-kékek felkészülése eddig közepesnek mondható, a Wolfsbergertől kikaptak, viszont az Astra Giurgiut legyőzték. A hétvégi, első tétmérkőzésre az ukrán Zorja Luhanszk ellen tartanak főpróbát Casoni fiai kedd délután.

Ki nyeri a Magyar Szuperkupát? - a     szorzói
Videoton Ferencváros
1.85 1.75

A kupagyőztes Ferencváros játékoskerete alaposan kicserélődött, ugyanakkor említésre méltó változás csak Mateo Pavlovic és Vladan Csukics távozása, illetve Haraszti Zsolt, Leandro de Almeida és Stanislav Sesták érkezése. A fővárosiak mindössze egy edzőmérkőzést játszottak, igaz, az jól sikerült, hiszen az egyre gyengébben muzsikáló Debrecen otthonában nyertek 2-0-ra. Ami viszont Thomas Dollék ellen szól a vasárnapi találkozón, az nem más minthogy csütörtökön Hollandiában, Európa Liga selejtező találkozót vívnak, méghozzá műfüvön. A csapat csak a speciális borításra és a hollandok elleni, egy hét alatt megvívandó két találkozóra készül, vagyis egyáltalán nem jön jókor a IX. kerületieknek a Szuperkupa fináléja.

Mivel a hétvégi meccsnek gyakorlatilag csak a presztízs a tétje, a vendégeknek pedig egyértelműen az Európa Liga selejtezős párharca élvez prioritást, így nagy az esélye, hogy Thomas Doll a B csapatát vagy egy jócskán felforgatott együttest küld pályára. Mindezek után kissé érthetetlen a     szorzója, pláne úgy, hogy Bernard Casoni csapata csak erre a meccsre készül, a Vidi a legjobbakkal áll fel és a francia mester győzelemmel, trófeával szeretne bemutatkozni a hazai publikum előtt.

Háromesélyes fogadás - a     szorzói
Videoton Döntetlen Ferencváros
2.65 3.25 2.50
[1979256] 2015-07-05 20:00:00 Videoton - Ferencvárosx;