Logibet

Izgalmas új felületekkel ünnepeljük az első hónapfordulót

Címkék:

A tippmesterek számára is átlátható felület készült el egyéni statisztikáikról, valamint díjazásukról. De ezen kívül is több újítás történt a tippmesteri profilban.

Első hónapfordulójához ért a június 17-én indult Logibet rendszere. A fejlesztések azonban továbbra is gőzerővel zajlanak, igyekszünk vásárlóinknak és tippmestereinknek a lehető legbarátságosabb és legkönnyebben kezelhető oldalt kialakítani. Ezúttal a tippmesterek által legjobban várt felületek elkészültét jelentjük be nagy örömmel.

Ugyanis többen kértétek, hogy legyen valamiféle útmutató mind ahhoz, hogy mi hiányzik a szintlépéshez, mind pedig minden tippmester számára legfontosabb számaihoz: vagyis hogy mennyit is keresett eddig tippjeivel. Mindkét fontos adatsort a a nickre kattintva a "Tippmester profil" menüpont alatt lehet megtalálni.

Először lássuk a tippmesteri szintek jellemzőit. A tippmesteri státuszok aktuális besorolását minden hónap első napján automatikusan ellenőrzi, és eszerint besorolja a játékosokat valamelyik szintre. A különböző szintek kritériumát IDE kattintva találhatjátok meg. De hogy minden játékos pontosan tudja, milyen feltételeknek is kell megfelelni a "szintlépéshez", elkészítettük az ezt diagramokkal bemutató táblázatot.

Mint azt láthatjátok, példánkban egy jelenleg junior szinten lévő tippmester szerepel. A kétsoros táblázat felső sorában a jelenlegi szint megőrzéséhez szükséges adatokat találhatjuk, míg az alsó öt adat a következő szinthez szükséges hiányzó számokat tartalmazza. Az itt látható junior tippmester esetében például még 52 tipp, illetve 17 nap hiányzik ahhoz, hogy a seniorok közé besorolást nyerhessen. Értelemszerűen a zöld sávok jelzik a már teljesített feltételeket, piros pedig a még hátralévőket.

Másik fontos újítás az a felület, amely a tippmesterek aktuális egyenlegét mutatja, külön-külön bemutatva a két kikérhető fizetési módot. Ezt a "Számlám" menüpontra kattintva érhetitek el a Tippmester profilon belül. A felső, legfontosabb sor megmutatja, hogy az egyes fizetési módok közül melyik az éppen aktuálisan előnyösebb a tippmester számára. A "ROI alapján" adat a régóta ismert fizetési képlet alapján számolódik, ami a tippek számát, a ROI-t, valamint az adott szintet veszi alapul. A "Bevételek alapján" pedig azt mutatja meg, hogy a megvásárolt tippek után mennyi pénz illeti meg tisztán a tippmestert. Ez a szintek növekedésével egyre nagyobb arány és nagyobb összeg lesz. Természetesen a tippmester mindig az éppen nagyobb összeg alapján kérhet kifizetést, ahogy a szabályok is mondják, először az aktuális szintjén teljesített 100 tipp után.

Az egyes szintek díjazásait a szabályzat menüpont alatt lehet megtekinteni!

További újítás, hogy a tippmester nem csak az aktuális egyenlegét láthatja, hanem azt is, hogy az egyes tippjét hányan vették meg, valamint az egyes megvásárlások mennyi jutalékot generáltak neki. Ez a Tipp statisztikák, illetve az Egyenleg menüpontokra kattintva érhető el.

Szintén fontos változás, hogy az eddigi kétórás tippfeladási határidőt egy órára mérsékeltük, aminek különösen a major sportok szerelmesei örülhetnek. Célunk ezzel, hogy a tippmesterek minél több fontos információ birtokában tippelhessenek adott meccsre, így a vásárlók sem maradnak le a legjobb tippekről, melyekről korábban az időlimit miatt le kellett mondaniuk.

Tippárak a logibet.com-on
Tippmesterek csoportjai Ár/tipp feliratkozás nélkül Ár/tipp csoportos feliratkozással Kedvezmény
Rookie 3 kredit 2 kredit 33%
Junior 10 kredit 8 kredit 20%
Senior 15 kredit 13 kredit 13%
Master 20 kredit 18 kredit 10%

A Logibet fejlesztéseit folyamatosan végezzük, örömmel fogadjuk javaslataitokat az info@logibet.com-on.

Ez vár rád a logibet.com-on!

  • magyar és (hamarosan) nemzetközi tippmesterek -> nagyobb választék

  • angolul is elérhető -> nemzetközi platform

  • több szűrési lehetőség -> nagyobb szabadság a tippvásárlás során

  • többféle feliratkozási lehetőség -> még több kedvezmény