Bajnokok Ligája

"Bunda" után jön a tuti?

  • hatharom.com

A múlt héten 126-szoros (!) pénzt csinált a Hibernians és a Maccabi Tel-Aviv. Vajon a visszavágó tiszta lesz?

Érdekes meccsre van kilátás Tel-Aviviban. - Fotó: maccabi-tlv.co.il

Paulo Sousa korábbi csapata, a Maccabi Tel-Aviv okozta a legnagyobb meglepetést a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első mérkőzésein. Az izraeli bajnok Máltán, a Hibernians otthonában szenvedett 2-1-es vereséget. Ez önmagában még nem lenne akkora meglepetés - igaz, a sima hazai sikerre is bőven közel 15-szörös (!) pénzt fizettek ki a fogadóirodák -, ám ahogy az eredmény kialakult, az már annál inkább.

A mérkőzés elején a vendégek domináltak, ami a 22. percben érett góllá, ezt követően az első félidő végéig nem történt említésre méltó esemény, vagyis a Maccabi 1-0-s előnnyel vonult szünetre. A második játékrész elején továbbra is az izraeliek irányítottak, de gólt nem tudtak szerezni, a máltaiak viszont igen, méghozzá kettőt is. A hazaiak az utolsó negyedórában két fejesgóllal - mindkettő beívelés után, közelről esett - megfordították a találkozót, avagy 126-szoros (!) pénzt hoztak össze, hiszen ennyit ért a félidő 2-es, végeredmény 1-es fogadási lehetőség.

Az első mérkőzés három gólja:

Az összefoglaló sajnos nem túl jó minőségű, de az viszont látszik, hogy a védők egyértelműen nem merítették ki a szoros emberfogás fogalmát, sőt.

A visszavágónak ismét a Maccabi a toronymagas esélyese, háromesélyben mindössze 1.09-szeres pénzért fogadhatunk az izraeli bajnokra a    -n, de a legalább háromgólos hazai győzelemre is mindössze 1.85-szörös szorzót kínál a magyar online fogadóiroda. Ha viszont ismét összejönne a "bravúr", és a félidei izraeli vezetés után a máltaiak nyernének, akkor a tétünk 74-szeresét (!) kaphatnánk vissza - külföldi bukmékereknél erre a fogadási lehetőségre akár 251-szeres (!) szorzót is kaphatunk - .

[1994881] 2015-07-21 19:30:00 Maccabi Tel-Aviv - Hiberniansx;