Logibet

Minden napra ingyen tipp!

Címkék:

A logibet.com-on a korábbinál lényegesen több ingyenes tippel kedveskedünk felhasználóinknak!

Mint arról a legutóbbi cikkünkben beszámoltunk, az egyik legfontosabb, tippmestereket érintő fejlesztés elkészült a logibet.com-on - immáron minden tipsterünk pontosan láthatja, hány tippjét vették meg, valamint azt is, mennyi pénzt gyűjtött össze eddig a rendszerben és milyen kritériumok szükségesek az egyes szintek közötti mozgáshoz. Most a vásárlóknak szeretnénk kedveskedni, méghozzá töménytelen mennyiségű ingyenes tippel.

Mint azt megszokhatták a felhasználók, olykor cikkek formájában, olykor anélkül, de tippmestereink gyakran adtak ingyenes tippeket is a Protipp rendszerében. A Logibet-en ez teljes mértékben automatizálva lesz, így minden tippmester minden tizedik tippjét ingyenesen kapják meg a vásárlók.

Mit is jelent ez a számok nyelvén? Már most is körülbelül 70-80 tipp érkezik hetente a tipsterektől a rendszerbe, vagyis átlagosan már jelenleg is minden napra jut majd egy ingyenes tipp, de az európai futballszezon, valamint a major sportok beindulásával ez a szám valószínűleg hatványozódni fog.

Néhány tippet a már megszokott tippmesterektől cikk formájában a hatharom.com oldalán is lehet majd olvasni, ugyanakkor aki nem akar lemaradni az ingyenes tippekről, annak érdemes regisztrálnia aLogibet oldalára, ahol az egyes tippmesterek vagy tippmesteri csoportokra való feliratkozás esetén biztosan nem marad le egyetlen ingyenes tippről sem!

Az első ingyenes tippet már el is lehet olvasni a Logibet-en.

Tippárak a logibet.com-on
Tippmesterek csoportjai Ár/tipp feliratkozás nélkül Ár/tipp csoportos feliratkozással Kedvezmény
Rookie 3 kredit 2 kredit 33%
Junior 10 kredit 8 kredit 20%
Senior 15 kredit 13 kredit 13%
Master 20 kredit 18 kredit 10%

A Logibet fejlesztéseit folyamatosan végezzük, örömmel fogadjuk javaslataitokat az info@logibet.com-on.

Ez vár rád a logibet.com-on!

  • magyar és (hamarosan) nemzetközi tippmesterek -> nagyobb választék

  • angolul is elérhető -> nemzetközi platform

  • több szűrési lehetőség -> nagyobb szabadság a tippvásárlás során

  • többféle feliratkozási lehetőség -> még több kedvezmény