Bajnokok Ligája

A válság és a tét is óriási a Videotonnál

A BATE Boriszov kiütésével egy csapásra megbocsátanának mindent a szurkolók Casoniéknak.

A bajnoki címvédő Videoton vesszőfutásáról már számtalanszor megemlékeztünk. A szurkolók lázadnak, de meglepő módon nem a játékosok vagy a francia mester, Bernard Casoni fejét követelik, sokkal inkább Burcsa Győzőét, aki hibát hibára halmozva szétverte a labdarúgást Székesfehérváron - legalábbis a fórumozók véleménye szerint. Csoda-e, ha ilyen körülmények mellett a Vidi továbbjutásában alig bíznak néhányan? Pedig a tét a csoportkör, ugyanis továbbjutás esetén az Európa Liga főtáblája már biztos lenne.

Videoton#hun-videoton_fc

Valóban szinte minden a fehéroroszok mellett szól, hiszen amíg a BATE hétvégén pihent és a Bajnokok Ligájára készült, addig a fehérváriak a Haladástól elszenvedték idei sokadik pofonjukat. Casoni azonban aránylag elégedett volt a látottakkal:"Sok helyzetet dolgoztunk ki, megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Sajnos a második félidőt egy balszerencsés öngóllal kezdtük. A játékosok nagyon akarták a győzelmet. Háromnaponta játszunk tétmeccseket, és az a szabály sem könnyíti meg a helyzetünket, hogy egyszerre csak 5 külföldi lehet a pályán. Az első félidőben nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelünket. Pszichológiailag nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy semmi nem jön össze, ráadásul még egy peches öngólt is szerzünk. Oliveira lábában sok perc volt, már fáradt volt, hiszen ő szinte mindegyik mérkőzést végigjátszotta az utóbbi időszakban. Ha tovább a pályán marad, akkor egy sérülést kockáztattunk volna meg, az ő lecserélése előre be volt tervezve. Simont sérülés miatt kellett lecserélni, és mivel ő magyar játékos, a helyére csak magyart küldhettem be. Egy hónapja csatárt keresünk, és bár Rudolfot sikerült leigazolnunk, a klub továbbra is keményen dolgozik azon, hogy további támadó játékos érkezzen hozzánk. Bízunk benne, hogy kemény munkával sikerül tovább lépnünk." - nyilatkozta a vidi.hu-nak a Hali elleni meccset követően.

Ha érdekel, mi tippmestereink tippje a mérkőzésre, látogasd meg a Logibet rendszerét!

A csatárínségben szenvedő Vidinél egyelőre nem tudni sem azt, hogy Rudolf Gergely mikor lesz bevethető, sem pedig azt, hogy Feczesin Róbert sérülése mennyire súlyos, ráadásul hétfőn biztossá vált, hogy távozik a salvadori Arturo Álvarez is Sóstóról.

Ezzel szemben a BATE Boriszov ha nem is meggyőző játékkal, de továbbjutott az ír Dundalkon, a bajnokságot pedig tulajdonképpen már most eldöntötték. 14 fordulót követően úgy állnak 38 ponttal, hogy idegenben kilenc meccsen 23 pontot szereztek és 13 lőtt gól mellett csupán 4-et kaptak.

A rendkívül fontos találkozóra a Videoton féláron értékesíti a jegyeket azok számára, akik a The New Saints ellen a helyszínen túlélték a 120 percet, így a legolcsóbb tikettek 1250 forintba kerülnek, és a legdrágábbak is csak 3500 forintba. Más kérdés, hogy a Debrecen-Skonto Riga meccsre akár már 300 forintért is be lehetett menni.

Videoton-BATE Boriszov
   
1 X 2
2.60 2.95 2.60

Mint láthatjuk, a magyar állami fogadóiroda teljesen egál szorzókat kínál a két csapatra, de ugyanígy van ez a külföldi bukiknál is. Mi nehezen tudjuk elképzelni, hogy idénybeli legnehezebb meccsét be tudja majd húzni a Vidi, így az X2-ben az alacsony szorzó ellenére is látunk értéket.

hatharom.com-tipp: Döntetlen vagy BATE Boriszov
TippmixPro @1.40
[2039711] 2015-07-28 20:45:00 Videoton - BATE Borisovx;