Premier League

A United lehet a forduló nyertese

  • hatharom.com

Feltéve, ha Louis van Gaalék nyernek Birminghamben, és a City-Chelsea meccsen nem születik hazai győzelem.

Louis van Gaalék lehetnek a második forduló nyertesei.

Már a második fordulót követően legalább kétpontos előnyre tehet szert a Manchester United a Premier League-ben a három fő riválisával szemben, ha pénteken legyőzi az Aston Villa együttesét, és a hétvége csúcsrangadóján, a Manchester City-Chelsea találkozón nem születik hazai győzelem. Mindez annak köszönhető, hogy a négy nagy közül csak a két manchesteri csapat nyert az első fordulóban.

A pénteki, birminghami találkozón pedig minden esélye megvan a Vörös Ördögöknek a sikerre, még akkor is, ha az első játéknapon nem igazán teljesítettek jól Louis van Gaal fiai, és akkor még finoman fogalmaztunk. A United a Tottenham elleni meccset gyakorlatilag kapura lövés nélkül - a győztes találat öngól volt - hozta le, azonban biztosak vagyunk benne, hogy Wayne Rooneyék még egyszer ilyen gyengén nem játszanak. Az új arcok átestek viszont a tűzkeresztségen - nem mozogtak rosszul a Tottenham ellen -, a lámpaláz eltűnt, avagy borítékolható, hogy egy sokkal jobb Unitedet láthatunk a Villa Parkban pénteken.

[1987078] 2015-08-14 20:45:00 Aston Villa - Manchester Unitedx

Ami a hazaiakat illeti, az Aston Villa az újonc Bournemouth otthonából hozta el a három pontot az elmúlt héten, de összességében pocsékul teljesítettek Tim Sherwood fiai. Főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy az első félidőben közük nem volt a mérkőzéshez, míg a másodikban is alig alakítottak ki helyzetet, góljukat pedig szögletrúgás után, vagyis rögzített szituációt követően szerezték.

A bordó-kékek amúgy is gyengültek a nyáron, míg a United erősödött, de egyébként is a vendégek az utóbbi években rendre simán legyőzték a birminghamieket. Mindezek, illetve a fentebb elhangzottak után véleményünk szerint a Vörös Ördögök elvihetik mind a három pontot a Villa Parkból és csak a vasárnapi rangadón múlik, hogy pontelőnybe kerülnek-e a három fő riválisukkal szemben már a második fordulót követően.

Háromesélyes fogadás - a     szorzió
Aston Villa Döntetlen Manchester United
5.30 3.70 1.61
[1987078] 2015-08-14 20:45:00 Aston Villa - Manchester Unitedx;