NB I

Kedvenc ellenfele ellen javíthat a Vidi

  • hatharom.com

Az MTK-val játszik vasárnap a Videoton, szerintünk a bajnokcsapat legalább egy pontot elvihet az Illovszky Stadionból.

Szerintünk a Vidi egy döntetlenre jó lehet Budapesten.

Bernard Casoni nélkül már bátrabban és jobban játszott a Videoton Poznanban, mint korábban, igaz, a bajnokcsapatot ez sem mentette meg a kiütéses, 3-0-s vereségtől. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a lengyel és a magyar csapat közt bőven van ekkora különbség, az viszont egyértelműen túlzás, hogy a bukmékerek óriási favoritnak állítják be az MTK-t a hétvégi, Videoton elleni összecsapáson.

A fogadóirodákban lassan már csak az a kérdés, hogy a kék-fehérek hány góllal verik meg a székesfehérvári csapatot. Pedig a "hazaiaknál" - a mérkőzést semleges pályán, az Illovszky Stadionban játsszák a csapatok - sem fenékig tejfel az élet, hiszen Garami József távozása után László Csaba szépen szétverte azt, amit az ősz hajú mester hosszú évek alatt épített fel. Az új mesterrel nem igazán megy az MTK-nak, a csatársor gyengén teljesít, a védelem szarvashibákat követ el, így nem meglepő, hogy a fővárosiak csak a morális problémákkal küzdő Diósgyőrt, és a nyitófordulóban - szerencsés körülmények között - a Puskás Akadémiát győzték le.

[2005801] 2015-08-23 18:00:00 MTK - Videotonx;

A Videoton ugyanakkor ennél is rosszabbul teljesít, igaz, a csapat kitette nehezékét - Casoni mestert -, így pedig most már lehet keresnivalója a bajnokságban. Arról nem is beszélve, hogy a csütörtöki, lengyelországi mérkőzéshez képest többen is játékra jelentkeztek, amivel egyértelműen megnőtt Pető Tamás - megbízott edző - repertoárja. A Vidi egyébként szeret az MTK-val játszani, az utóbbi években a kék-fehérek lettek a kedvenc ellenfelük a fehérváriaknak, hiszen a legutóbbi öt egymás elleni találkozón a piros-kékek rendre győztesen hagyták el a játékteret.

Európának már lőttek, viszont a bajnokságban már nem hibázhatnak a vendégek, ha szeretnének valamilyen színű érmet nyerni az idén, vagyis meg kell kezdeniük a felzárkózást minél hamarabb. Véleményünk szerint ennél jobb alkalmat, mint a vasárnapi, keresve sem találhatnak Gyurcsó Ádámék, hiszen jobb és erősebb csapatuk van, mint a "hazaiaknak", avagy szerintünk legalább egy pontra jók lesznek a fővárosban.

Duplaesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
MTK vagy döntetlen MTK vagy Videoton Videoton vagy döntetlen
1.33 1.29 1.59