Heti műsor

Magyarország búcsúzik Európától

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A becsület a tét a Vidi számára csütörtökön. - Fotó: vidi.hu

A hét meccsei

A Videoton az elmúlt héten 3-0-s vereséget szenvedett Poznanban, vagyis gyakorlatilag formalitássá vált a csapat csütörtöki Európa Liga visszavágója. A felek között, ahogy Lengyelországban is láthattuk, elég nagy a differencia, a Vidinek ráadásul még edzője sincs, a hiányzók száma továbbra is nagy, avagy már a vereség elkerülése is bravúrral érne fel. A lengyelek valószínűsíthetően félig-meddig lazán veszik a találkozót, hiszen hatalmas az előnyük, így pedig vélhetően már a hétvégi bajnokijukra koncentrálnak majd, mivel a lengyel ligában tetemes a lemaradásuk. Összességében a döntetlen a legreálisabb eredmény, amelyre most kifejezetten jól fizet a    , hiszen az iksszel 3.10-szeres pénzt kaszálhatunk.

A legpikánsabb Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésre szerdán, Leverkusenben kerül sor, ahova a Lazio látogat. A felek múlt heti odavágóján az olasz csapat jobban játszott, és megérdemelten nyerte meg a találkozót 1-0-ra. Azonban biztosak vagyunk abban, hogy a németek hazai pályán mindent megtesznek azért, hogy ledolgozzák a hátrányukat. Ám fejetlenül nem támadhatnak ki, hiszen egy bekapott gól akár a dal végét is jelentheti a Gyógyszergyáriaknak. Mivel alapjáraton a piros-feketéket sem hajtja annyira majd a tatár, így a mérkőzésre a legjobb választás a 2,5 gólnál kevesebb, amely opcióra 1.95-szörös pénzért fogadhatunk.

Olaszországban már a második fordulóban összeméri tudását a bajnoki cím két legfőbb várományosa, a Roma és a Juventus. A két gigász egy kicsit beragadt a rajtnál, hiszen a Roma Veronában hullajtott pontokat, míg a Zebrák az Udinese ellen kapituláltak Torinóban. Mivel még a szezon elején járunk, na, meg a felek korábbi években játszott egymás elleni találkozóit elnézve, ismét nagy az esélye annak, hogy ez a mérkőzés sem a védekezésről, hanem a parádés támadófociról szól majd. Éppen ezért véleményünk szerint az egyik legjobb választás a mindkét csapat szerez gólt fogadási lehetőségre fogadni, amelyre 1.70-szeres pénzt kínál a Tippmixpro.

Ismét rangadó vár a Vidire, a Fradi újabb három pontot szerezhet

A Videotonra ezen a héten is rangadó vár a magyar bajnokságban, a bajnok a Debrecent fogadja vasárnap a Sóstói Stadionban. Nagy kérdés, hogy a piros-kékekből mennyit vesz ki a csütörtöki, Európa Liga találkozó, de egyébként is a csapat, és a Loki formáját elnézve teljesen háromesélyes a vasárnapi ütközet, bármilyen eredmény elképzelhető a székesfehérvári találkozón.

A Ferencvárosra könnyed feladat vár szombaton, a IX. kerületiek a Paksot fogadják a Groupama Arénában, ahol csak és kizárólag az a kérdés, hogy a hazai gárda hány góllal győzi le Csertői Aurél együttesét. A Békéscsaba-Haladás találkozón a vendégek egy hajszállal esélyesebbek, de a Viharsarokban bármi megtörténhet. Szintúgy, mint Miskolcon, ahova az Újpest látogat a pocsék formában lévő Diósgyőrhöz. Azonban a piros-fehérek ki ellen kezdjék meg a felzárkózást, ha nem az egyik kedvenc ellenfelük - legutóbbi öt egymás elleni, miskolci mérkőzésüket a DVTK nyerte - ellen?

A Honvéd-Puskás Akadémia ütközeten a hazaiak, míg a Vasas-MTK meccsen a vendégek számítanak esélyesebbnek, de mindkét találkozón könnyedén borulhat a papírforma.

Fogadás az NB I 7. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Békéscsaba-Haladás 3.30 3.30 2.10
Szombat, 18:00 INFO Diósgyőr-Újpest 1.82 3.40 4.20
Szombat, 18:00 INFO Hondvéd-Puskás Akadémia 2.90 3.25 2.33
Szombat, 18:00 INFO Vasas-MTK 2.65 3.20 2.55
Szombat, 20:30 INFO Ferencváros-Paks 1.26 5.20 10.50
Vasárnap, 19:00 INFO Videoton-Debrecen 2.75 3.20 2.45

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten - a fent felsoroltakon kívül - a top ligák többi mérkőzésére, a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőinek visszavágóira lesz érdemes figyelni. A kézilabda-bajnokságokban is beindul a nagyüzem, szombaton pedig a Szuperkupa finálékat rendezik Győrben, a hölgyeknél az ETO a Ferencvárossal, míg a férfiaknál a Veszprém a Szegeddel találkozik! Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!