Karrier

Fiú voltam, de férfivá értem - Balotelli

Az AC Milan új szerzeménye apja halála után megfogadta, megváltozik és tanul a múltban elkövetett hibáiból.

Immár hivatalosnak tekinthető, hogy Mario Balotelli, a Liverpool támadója az idényt kölcsönben korábbi klubjánál, az AC Milannál tölti majd. Mint azt a balhés támadó elmondta, egy álma vált valóra azzal, hogy visszatérhet kedvenc együtteséhez, és úgy érzi, tényleg megváltozott.

"Úgy éltem és játszottam korábban, mint egy fiú, most azonban minden más lesz, férfivá érettem. Tudom, hogy sokan kételkednek bennem, de feladatom van, amit mindent megteszek, hogy sikeres legyek" - kezdte a nyilatkozatát a Gazzetta Dello Sportnak Balo.

A válogatott játékos 2013-ban került Milánó piros-fekete felébe, ahol 43 mérkőzésen 26 gólt szerzett, majd 2014-ben a Liverpoolhoz szerződött 16 millió font ellenében. A Vörösöknél azonban borzasztóan ment neki, gólok helyett balhéival vétette észre magát, így Brendan Rodgers nem tartott rá igényt.

tippmixpro

"Emlékeznem kell a múltra is, hogy tudjam, mely hibákat nem szabad újra elkövetnem. Ugyanakkor szeretnék tiszta lappal indulni és csak a jövőmmel foglalkozni. Nem alakultak jól a dolgaim, sokat hibáztam, de most megkaptam a második esélyt. Nagyon szeretném újra felvenni a Squadra Azzurra mezét is és mindent megteszek, hogy ott lehessek Franciaországban."

Balotelli nevelőapja július eleji halála után ígérte meg, megváltozik. Mielőtt kölcsönvette volna őt az AC Milan, állítólag Szinisa Mihajlovics vezetőedző hosszasan elbeszélgetett vele, ahol elmondta, ő kell legyen az első, aki az edzésre érkezik és az utolsó, aki távozik onnan.

A 25 éves játékosnak még szüksége van néhány edzésre, így kérdéses, hogy pályára lép-e hétvégén az Empoli ellen.

[2060271] 2015-08-29 20:45:00 AC Milan - Empolix;
2015-08-29;55
2015-08-30;55
186871