Premier League

A Cityt is megtréfálná a West Ham

  • hatharom.com

A londoniak idén az óriásölő szerepét töltik be a Premier League-ben, azonban a hétvégi falat még nekik is nagy lehet.

Bilic az Arsenal és a Liverpool után a Manchester Cityt is "kipipálná". - Fotó: caughtoffside.com

Igen érdekes mérkőzésre kerül sor szombaton a Premier League hatodik fordulójában az Etihad Stadionban, ahol a Manchester City a West Ham együttesét fogadja. Papíron minden a hazaiak mellett szól, azonban a vendégek idén az óriásölő szerepét töltik be a bajnokságban, és Slaven Bilicék nem feltartott kezekkel utaznak Manuel Pellegriniékhez.

A City bravúrosan kezdte szezonját, hiszen valamennyi PL-meccsét megnyerte, ráadásul úgy, hogy még gólt sem kapott, viszont cserébe 11-et lőtt. Azonban az Égszínkékek a hétközi Bajnokok Ligája találkozójukon meg sem közelítették korábbi formájukat, siralmasan játszottak a Juventus ellen, ráadásul Vincent Kompanyt sérülés miatt le kellett cserélni, s vélhetően szombaton sem léphet pályára. Rajta kívül a védelemből Fabian Delph, Pablo Zabaleta és Gael Clichy is sérüléssel küzd, avagy a hátsó alakzatban ismét nagy lehet a fejetlenség - lásd Mario Mandzukic gólját - , és akkor Sergiu Agüeroról nem is beszéltünk. Az argentin játéka is kérdéses, hiszen, igaz, hogy a Juve ellen beszállt az utolsó szűk tíz percre, azonban még messze nincs 100 százalékos állapotban.

[1988764] 2015-09-19 18:30:00 Manchester City - West Ham Unitedx

Vannak tehát gondok a hazaiak háza táján, amit kihasználhat a West Ham. Ugyan nincs világverő alakulata Slaven Bilicnek, azonban a Kalapácsosoknak az Arsenalt és a Liverpoolt is sikerült idegenben legyőznie, akkor miért ne sikerülhetne bevennie Manchestert?

A Kalapácsosok őszinte futballt játszanak idén, avagy amit tudnak a londoniak, azt minden meccsen előadják. Igaz, néha hiba csúszik a számításaikba - lásd a Bournemouth elleni meccset -, azonban összességében nem érheti panasz a ház elejét, hiszen például minden találkozójukon betaláltak az ellenfél hálójába.

Ha a WHU a szombati találkozón is hozza azt, amit eddig, illetve a Citynél a védők nem épülnek fel, illetve az a tanácstalanság lesz úrrá a csapaton, mint a Juventus ellen, akkor a londoni gárda meglepheti a manchesterit, s ha pontot nem is szerez, nagy különbségű vereséget biztosan nem szenved.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Manchester City -2 Döntetlen (Manchester City -2) West Ham +2
2.50 3.80 2.00
[1988764] 2015-09-19 18:30:00 Manchester City - West Ham Unitedx;