Sportfogadás

Ismét egy zsíros oddsú kombival készültünk a hétvégére

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Stoke-Bournemouth
Tipp: Stoke
Odds:
2.55 @ Tippmixpro

A tabella alapján nem meglepő, hogy a bukmékerek bármilyen kimenetelt el tudnak képzelni a Stoke-Bournemouth találkozón, mi viszont csak egyet, még pedig a hazait. A Fazekasok még nem nyertek idén bajnokit, ennél jobb alkalmat viszont keresve sem találnának, hiszen mégis csak a Premier League leggyengébb csapatát fogadják otthoni környezetükben. A múlt héten a Leicester ellen már majdnem sikerült begyűjteniük a három pontot a piros-fehéreknek, jól játszottak, azonban végül szerencsétlenek voltak, a Fulhamnél viszont nyertek az Angol Ligakupában kedden. A Bournemouth ugyan lenyomta a kiábrándítóan teljesítő Sunderlandot, azonban a Ligakupában már ráadásra kényszerültek a Preston otthonában, ami szintén nem az újoncok esélyeit erősíti a hétvégi bajnoki előtt. A vendégeknél ráadásul többen is sérüléssel bajlódnak, míg a hazaiaknál mindenki bevethető, ezért a lényegesen erősebb játékoskerettel, otthon játszó Stoke gárdája fogadunk.

[1988775] 2015-09-26 16:00:00 Stoke City - Bournemouthx;

Leicester-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds: 
1.83 @ Tippmixpro

Zsinórban tíz veretlen bajnokit vívott meg a Leicester csapata, amely klubrekordnak számít. Kétségtelenül szép eredménysor, de messzemenő következtetéseket nem vonnék le belőle, ugyanis a legnehezebb meccsük hazai pályán volt a mostanság borzalmasan gyenge Tottenham ellen. Az Arsenal sincs a legjobb formában, de a szerdai kupameccs önbizalmat adhat nekik, ráadásul a szurkolók körében a Tottenham legyőzése mindig különös jelentőséggel bír.
Mi úgy gondoljuk, kicsit túlbecsülik a bukik a Leicester Cityt, amelynek parádés sorozata véget fog érni szombat délután.

[1988770] 2015-09-26 16:00:00 Leicester - Arsenalx;

Herbert/Mahut-Butorac/Lipsky
Tipp: Herbert/Mahut
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

A hét elején már szó esett Pierre Hugues-Herbertről és Nicolas Mahut-ról. A két francia párosban pazar játékkal elhódította a US Open-trófeát, és Metzben hazai pályán is a végső győzelem a céljuk. Ehhez az elődöntőben az Eric Butorac, Scott Lipsky párost kell legyűrniük, akik nyáron kezdtek el újra együtt játszani, összességében nem szerepeltek rosszul az amerikai kemény pályás szezonban, de tornát nem sikerült nyerniük. Két rutinos páros játékos, de a világranglistán 35-ön kívüli helyezésük mutatja, hogy jelenleg nem tartoznak az elitbe. A franciáknak nagyon fut a szekerük, tele önbizalommal, nagy formában játszanak, és még a hazai publikum támogatását is élvezhetik. Ha nem is sima meccsen, de Herberték továbbjutása várható.

F1 Japán Nagydíj - Ki végez előrébb?
Tipp: Vettel/Raikkönen: Vettel
Odds: 1.30 @ TippmixPro

Vettel idén nagyon jó szezont fut, és a szingapúri győzelmével visszajött számára egy minimális esély a vb-címre, a második helyre pedig reális esélye van. Ehhez viszont az kell, hogy ha véletlenül Raikkönen elé kerülne, akkor adja át neki a pozíciót és a pontokat. Alapból sokkal jobb idén Vettel, de most már biztos, hogy csapatutasítás lesz, ha egymás mögött mennek, így pedig csak egy esetleges kieséssel végezhetne Raikkönen a német pilóta előtt.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Stoke-Bournemouth Stoke 2.55 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 INFO Labadrúgás Leicester-Arsenal Arsenal 1.83 @ TippmixPro
Szombat, 12:00 Tenisz Herbert/Mahut-Butorac/Lipsky Herbert/Mahut 1.35 @ TippmixPro
Vasárnap, 07:00 Forma-1 Ki végez előrébb - Vettel/Raikkönen Vettel 1.30 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 8.20