Sportfogadás

Ismét egy zsíros oddsú kombival készültünk a hétvégére

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Borunemouth-Newcastle
Tipp: Bournemouth
Odds:
2.20 @ Tippmixpro

Noha a Bournemouth az utóbbi négy tétmérkőzésén rendre kikapott, az újonc a Southampton ellen összességében nem teljesített rosszul, sőt. Ami a vendégeket illeti, a Szarkák ismét formán kívül vannak, legutóbbi két meccsükön nem lőttek gólt, házon kívül pedig öt meccs alatt négy vereség mellett egy döntetlenre voltak képesek, úgy, hogy mindössze egyszer (!) találtak be az ellenfél hálójába.

Ha tehát Eddie Howe fiai hozzák a Szentek ellen - főleg a második félidőben - nyújtott masszív produkciójukat, akkor kétségünk nincs afelől, hogy biztosan legyőzik a házon kívül pocsékul teljesítő Newcastle gárdáját. Erre pedig jelenpillanatban óriási esély mutatkozik.

[1988822] 2015-11-07 13:45:00 Bournemouth - Newcastle Unitedx;

Szolnok-Gyirmót
Tipp: Gyirmót
Odds: 
1.88 @ Tippmixpro

Sorra bukja mérkőzéseit a gyengécske szolnoki csapat. A kék-fehérek az elmúlt kilenc bajnokijukon csak öt pontot gyűjtöttek, hazai pályán még a Budaörstől és a Soprontól is vereséget szenvedtek. Október végén következett is az edzőváltás, de Csábi Józseffel is kikapott a csapat Csákváron. Ezzel szemben a Gyirmót legszebb heteit éli, az utolsó hat bajnokiból ötöt megnyertek és csak a ZTE csípett el egy pontot a listavezető ellen. Idegenben az idei szezonban nyerni tudtak már Ajkán, Soroksáron, Vácon és Mezőkövesden is, így véleményünk szerint a kiesés ellen menekülő Szolnok sem okozhat gondot Bene Ferenc csapatának.

[2048171] 2015-11-07 17:00:00 Szolnoki MÁV FC - Gyirmótx;

New Orleans Saints-Tennessee Titans
Tipp: New Orleans -7,5
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

A szentek a borzasztó 1-4-es rajt után nagyon beindultak, az elmúlt három fordulóban három playoff-esélyes csapatot győztek le, ezzel pedig bejelentkeztek az egyik Wild Cardért. A titánoknál nem ilyen fényes a helyzet, hiába az impozáns rajt, azóta zsinórban hat vereséget kellett elkönyvelniük. Borzasztó gyenge az offense-zük, a bye week óta négy meccset játszottak és egyszer sem tudtak 13 pontnál többet feltenni a táblára. A védelmük így hiába hozta magát, nem tudtak győzni. Most a defense-nek is fel lesz adva a lecke, ugyanis az a Drew Brees vezette támadógépezet ostromolja majd őket, amely az előző fordulóban 52 (!) pontot termelt. Ezt most valószínűleg megközelíteni sem fogják, de a 30 reális lenne, vendég részről viszont továbbra is szenvedés várható. Nem túl szerencsés ez a -7,5-ös hendikep, de 10 pont körül simán van a két csapat között.

Leicester-Watford
Tipp: Mindkettő lő gólt
Odds:
 1.65 @ TippmixPro

A Leicester formája továbbra is remek, ami már-már hihetetlen. Ráadásul a csatárokban bízhat még mindig, a védelem sok gólt kap. Legutóbb a West Brom otthonában nyert 3-2-re a Ranieri vezette csapat és az egész szezon alatt egyszer hozta le kapott gól nélkül. Most a Norwich ellen várhatóan nyíltsisakos játék lesz, hiszen két olyan kis csapatról beszélünk, akiknek egyelőre semmi okuk félni a kieséstől. A Norwich utolsó két meccsét nyerte, meglepne ha ezt is sikerülne, de egy gólra mindenképp jók lehetnek. Mindkét csapat betalálhat ezen a meccsen.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 13:45 INFO Labdarúgás Bournemouth-Newcastle Bournemouth 2.20 @ TippmixPro
Szombat, 17:00 INFO Labdarúgás Szolnok-Gyirmót Gyirmót 1.88 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Amerikai foci New Orleans Saints-Tennessee Titans Saints -7,5 1.75 @ TippmixPro
Szombat, 16:00 Labdarúgás Leicester-Watford Mindkettő lő gólt 1.65 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 11,97