Bundesliga

Dárdaiéknak esélye sincs Münchenben

  • hatharom.com

Hiába a berliniek jó formája, a Herthának fikarcnyi esélye sincs a klasszisokkal jobb Bayern München otthonában.

Dárdaiéknak esélyük sincs Münchenben.

Attól függetlenül, hogy a Bayern München az első, míg a Hertha a negyedik helyen tanyázik a Bundesligában, alighanem borítékolható, hogy a bajorok alaposan ellátják a fővárosiak baját szombaton.

Mindezt a bajorok bombaformájának tudhatjuk be, hiszen a német bajnokságban 13 meccsükből 12-t megnyertek, míg egyet döntetlenre adtak. A bajorok egyébként kiválóan hangoltak a berliniek ellen, mivel kedden az Olimpiakosz együttesét páholták el 4-0-ra az Allianz Arénában, aminek köszönhetően megnyerték Bajnokok Ligája csoportjukat. Hazai pályán speciel valamennyi (!) tétmérkőzését megnyerte idén Pep Guardiola együttese, legutóbbi hét találkozóján pedig minimum négyszer (!) mindig betalált Münchenben. Pedig ezen időszakban az Arsenal, a Dortmund és a Wolfsburg is megfordult Bajorországban. A hazaiak hiányzói közt nincs változás, vagyis az idei legjobb München futhat ki a gyepre a HBSC ellen.

[2002210] 2015-11-28 15:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx

Alaposan fel van tehát adva a lecke Dárdai Páléknak, még úgy is, hogy a kék-fehérek teljesítményére sem lehet panasz mostanság. Azonban a fővárosiak gyakorlatilag csak a kötelezőket hozták, illetve a kisebb csapatok ellen szereztek pontot, hiszen a Dortmundtól, a Wolfsburgtól, a Schalkétól és a Mönchengladbachtól kikaptak.

Házon kívül amúgy is szerényebb teljesítményre képesebb a Hertha, Münchenben legutóbb bő 11 éve tudtak pontot szerezni, de egyébiránt a felek legutóbbi nyolc egymás elleni találkozóját rendre elveszítették a kék-fehérek.

Perpillanat tehát semmi érvünk nincs az ellen, hogy a Bayern miért ne verné el alaposan a berlini együttest. Pláne úgy, hogy ha a Hertha az alaptaktikája szerint lép pályára, vagyis csak a védekezéssel törődik, és átadja a területet a bajoroknak. Ez gyakorlatilag kész öngyilkossággal ér fel, pedig a hírek szerint Dárdai ismételten ezt akarja játszatni fiaival.

Európai hendikepes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Bayern München -2 Döntetlen (Bayern München -2) Hertha +2
1.65 3.90 3.35
[2002210] 2015-11-28 15:30:00 Bayern München - Hertha Berlinx;