Bulvár

Kimosta a nyertes lottószelvényt a nagyi

Címkék:

A 48 éves Susanne egyelőre még nem tudja, megkapja-e a nyereményét a malőr után.

Szinte a felismerhetetlenségig kifakult az a lottószelvény, melyet az angliai Worcesterben egy négyszeres nagymama, Susanne Hinte mosott ki véletlenül a mosógépében. A probléma még csak nem is az lenne, hogy kimosta a szelvényét, ám az a fecni papír egészen pontosan 33 millió fontot ér.

A szelvényen ugyan teljesen kifakult a létfontosságú vonalkód, ám láthatóak a számok, valamint a játékba küldés ideje, így a 48 éves nő joggal reménykedik benne, hogy ezen információk alapján megkaphatja busás nyereményét.

A nagymama szerencséje az lehet, hogy a bolt, melyben játékba küldte a nyertes számokat, be van kamerázva, így a felvételek megmutathatják, valóban ő adta-e fel azt a milliókat érő szelvényt. A lottót szervező Camelot cég emberei elmondták, amennyiben minden körülmény egyezik, a szelvény nem minősül hamisítványnak, valamint a kamera felvételei is igazolják a nő személyazonosságát, úgy megkaphatja nyereményét.

Mindenesetre jó lecke volt Susanne számára, hogy mostantól mindig nézze meg nadrágja zsebét, mielőtt bedobja a mosógépbe, ki tudja, hogy mikor lapul ott ugyanis egy 33 milliós szelvény.