Bundesliga

A szezon egyik legkeményebb meccse vár Dárdaiékra

  • hatharom.com

A Hertha a Bundesliga második helyezettjével, a Borussia Dortmunddal találkozik Berlinben.

A szezon egyik legkeményebb meccse vár Dárdaiékra.

Noha a harmadik helyezett Hertha a második pozícióban tanyázó Dortmund együttesét látja vendégül a Bundesliga 20. fordulójában, alighanem a felek szombati találkozója nagyon egyhangú lesz.

Ez főként Dárdai Pál együttesének köszönhető, hiszen a fővárosiaknak nem igazán megy tavasszal. A nyitófordulóban a rossz passzban lévő Augsburgot nem tudták legyőzni hazai pályán, majd az elmúlt héten hiába vezettek kétszer is két góllal a Werder Bremen otthonában, végül be kellett érniük a döntetlennel. A megszerezhető és bekalkulált hat pontból, így mindössze kettő lett, a riválisok - Leverkusen, Schalke - pedig közelebb kerültek a kék-fehérekhez.

Ezen kívül nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a csapat játékosai a bremeni meccset követően összeverekedtek, aminek meg lett az eredménye, hiszen Anis Ben-Hatirát azonnali hatállyal elbocsátotta a HBSC. Ráadásul Per Skjelberd megkapta ötödik sárga lapját Bremenben, így a csapat egyik kulcsfigurája kénytelen lesz kihagyni a szombati találkozót, avagy nincs irigylésre méltó helyzetben Dárdai Pál.

[2002270] 2016-02-06 15:30:00 Hertha Berlin - Borussia Dortmundx

A hazaiakkal ellentétben a Dortmund kirobbanó formában van, tavasszal mindkét mérkőzését lehozta Thomas Tuchel mester együttese. A BVB két hete a Mönchengladbach otthonában nyert rangadót, majd a múlt héten az újonc Ingolstadt hódolt be a Signal Iduna Parkban. A vendégek húzóemberei egytől egyig jó passzban vannak, fontos hiányzója nincs a sárga-feketéknek, avagy a jól megszokott, legerősebb kezdőcsapatával léphet pályára szombaton az Olimpiai Stadionban a Borussia.

Az eddig elhangzottakból egyértelműen kiderül, hogy perpillanat minden a sárga-feketék mellett szól, avagy a Bundesliga táblázata alapján hiába rendeznek rangadót Berlinben, véleményünk szerint a Dortmund minden nehézség nélkül megnyerheti a felek szombati mérkőzését.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
Hertha Döntetlen Dortmund
5.75 4.10 1.51
[2002270] 2016-02-06 15:30:00 Hertha Berlin - Borussia Dortmundx;