Premier League

Minden nap magamba csípek, hogy álmodom-e - Vardy

A Leicester City támadója alig akarja elhinni, ami történik csapatával idén.

Habár a hétvégén nem volt eredményes a Manchester City elleni bravúrgyőzelem alkalmával Jamie Vardy, a Leicester City támadója továbbra is vezeti a Premier League góllövőlistáját az Everton játékosa, Romelu Lukaku előtt. Ahogy immáron a Rókák a PL favoritjai, úgy a bukmékerek már Vardy gólkirályi címe esetén fizetnék vissza a legkevesebb pénzt a fogadóknak.

Melyik játékos nyeri a Premier Leagua aranycipőjét?
Jamie Vardy 3.25
Kun Agüero 3.50
Harry kane 4.50
Romelu Lukaku 4.50

"Minden reggel meg kell csípnem magam, hogy elhiggyem, ez tényleg valóság, ugyanakkor tudom, elképesztően kemény munka áll mögöttünk. Nem volt túlságosan kényelmes néhány éve, amikor munka mellett futballozhattam csak, és nem is hittem, hogy egyszer ilyen magasságokba jutok el, de a szorgalom megtette hatását. Most pedig csak arra gondolok, hogy milyen jó is lenne minden nap rúgni a bőrt" - nosztalgiázott a 29 éves játékos, aki néhány éve még a nyolcadosztályban kergette a labdát.

"Sokan mondják, hogy a focistáknak ez csupán egy munka, de számomra nem. Én megdolgoztam azért, hogy minden percét élvezhessem. Amikor Halifaxben játszottam, nem hittem, hogy valaha feljebb juthatok, különösen arra nem gondoltam, hogy válogatott is lehetek. Egymillió évig élhetnék, ezt akkor sem hittem volna el. De megtörtént és most nagyon élvezem" - lelkendezett Vardy.

9501#00

Jamie legnagyobb kihívójának továbbra is a Manchester City támadóját, Kun Agüerót tartják, aki nem csak kitűnő meccs/gól mutatóval rendelkezik, de ráadásul utolsó hat meccsén hétszer is betalált, így formájára sem lehet panasz. Nagy kérdés, hogy a hátralévő 13 bajnokin be tudja-e hozni az élen álló Vardy négygólos előnyét.

[1988960] 2016-02-14 13:00:00 Arsenal - Leicesterx;
2016-02-13;47
2016-02-14;47
184314