Sportfogadás

Focival szakítanánk a hétvégén

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Real Madrid-Athletic Bilbao
Tipp: Real Madrid nyer és a mérkőzés góljai 2,5 felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Amíg a Real Madrid jó formának örvend, addig ugyanez az Athletic Bilbaóról nem mondható el, főleg, ha a Királyi Gárda hazai, míg a baszkok idegenbeli teljesítményét vesszük alapul. A lényegesen erősebb és jobb képességű Cristiano Ronaldóéknak áll tehát a zászló szombaton, akik egyébként győzelmi kényszerben vannak. A siker véleményünk szerint mindezek után könnyedén összejöhet a hazaiak számára, és úgy véljük, hogy a felek legalább három találatot is összehoznak. Ez az eredmény és gól kombináció egyébként nem lenne meglepő, hiszen a fővárosban lejátszott legutóbbi 11 (!) mérkőzést úgy nyerte meg rendre a Real Madrid, hogy legalább három találatot mindig látott a Santiago Bernabéu közönsége.

[2030393] 2016-02-13 16:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;

Valencia-Espanyol
Tipp: Valencia
Odds:  
1.75 @ Tippmixpro

Élet-halál meccs lesz ez most a Valenciának, nem hibázhatnak, különben fejek fognak hullani. A Barcelona ellen már sikerült ikszelnie a Denevéreknek, aminek ugyan semmi értéke nincs, de talán valamelyest jót tett a lelkeknek. Nem is szívesen nyeretnénk a valenciaiakat, de mivel a még náluk is nagyobb káoszban lévő Espanyolt fogadják, mégis bízunk bennük. A Real elleni 0-6 ugyan még megmagyarázható, de a Sociedad elleni szégyen már elfogadhatatlan Galcáéknak. Jó csapatnak tartjuk ezt a Valenciát, Parejo, Negredo, Feghouli - jó kis csapat ez. Csak végre el kéne kezdeniük nyeregetni is.

[2030395] 2016-02-13 20:30:00 Valencia - Espanyolx;

Dortmund-Hannover
Tipp: Dortmund -1
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

A Hannover óriási pácban van, hiszen 5 pontra van a még osztályozós pozíciótól is. Idén 3 meccs 3 zakó, pedig 4 pontot simán lehetett volna gyűjteni papíron. Gyenge ez a Hannover nagyon, ráadásul Szalai és Hugo Almeida is sérült, így elől még tovább nőnek a gondok. A Dortmund legutóbb 0-0-t játszott a Hertha ellen, így most joggal várhatunk tőlük győzelmet. Hétközben a jó formában levő Stuttgartot már megverték a kupában, ma sem lehet kérdés a győzelmük. Két gólt közé raknak legalább a hazaiak.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 16:00 INFO Labdarúgás Real Madrid-Athletic Bilbao Real Madrid nyer és a mérkőzés góljai 2,5 felett 1.55 @ TippmixPro
Szombat, 20:30 INFO Labdarúgás Valencia-Espanyol Valencia 1.75 @ TippmixPro

Szombat, 15:30

INFO

Labdarúgás Dortmund-Hannover Dortmund -1 1.35 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3,66