Bundeslinga

Jön az újabb Bayern-blama?

  • hatharom.com

Az életéért harcoló Augsburghoz látogatnak a bajorok a Bundesliga 21. fordulójának zárómérkőzésén.

Mióta hivatalossá volt, hogy Pep Guardiola a nyáron elhagyja Münchent és Manchesterbe teszi át székhelyét, azóta nem igazán megy a Bayern Münchennek. Noha jönnek az eredmények a bajoroknak, a mutatott játékuk meg sem közelíti azt, amit az ősszel produkáltak.

A játékosoknak baj van a koncentrációjával, amit láthattunk a Leverkusen elleni meccsen, amikor is Xabi Alonso hat perc alatt gyűjtött be két sárga lapot, illetve szerdán a Bochum elleni kupa találkozón, amikor az amúgy magabiztos büntető végrehajtó, Thomas Müller hibázott tizenegyest. A támadójátéka is megtorpanni látszik a münchenieknek, ráadásul a védekezéssel is vannak már problémák, hiszen a másodosztályú Bochum is úgy ment át a vendégek védelmén, mint kés a vajon, amíg egyenlő létszámban voltak a felek a pályán. Ez utóbbi nem meglepő, hiszen három belső védője is sérült Guardiolának, ráadásul Holger Badstuber a szombati edzésen ismét megsérült.

[2002277] 2016-02-14 17:30:00 Augsburg - Bayern Münchenx

Ami a hazaiakat illeti, az augsburgi csapat tavaszi mérlege két döntetlen egy vereség, ráadásul mindössze egy rúgott gól. Ezen eredményeknek köszönhetően a piros-fehérek még közelebb kerültek a veszélyzónához, immáron csak két egység választja el őket az osztályozót jelentő 16. helyezéstől. Ez főleg annak tükrében igazán meglepő, hogy hetek óta sérülés vagy eltiltás miatt alig kell nélkülöznie Markus Weinzierl mesternek futballistát, ráadásul ugye gyakorlatilag ugyanezzel a csapattal tavaly csodát csodára halmozott a Bundesligában.

Sem az Augsburg, sem a Bayern München nincs igazán formában, így aligha várhatunk vasárnap gólparádét a WWK Arénában, vagyis érdemes lehet kevés találatra fogadni vasárnap. Ezt a gárdák egymás elleni találkozói is alátámasztják, hiszen a felek legutóbbi 12 közös fellépésén mindössze egyszer született több, mint 3,5 találat.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára - a     szorzói
3,5 alatt 3,5 felett
1.45 2.35
[2002277] 2016-02-14 17:30:00 Augsburg - Bayern Münchenx;