Arsenal

A klublegenda szerint Wenger nélkül a MU sorsára jutnának az Ágyúsok

David Seaman szerint az Arsenal Wenger nélkül a Manchester United sorsára juthatna.

Megszámlálhatatlanul sok kritikát kap Arséne Wenger a szurkolóktól, talán többet is, mint az elmúlt években. AZ Ágyúsok bajnoki címére nincs már nagy realitás, ahhoz is nagy bravúr kell Walcottéktól, hogy a gyűlölt rivális Tottenhamet befogják. Nem csoda tehát, hogy a francia mestert hétről hétre előveszik a szurkolók, ám a csapat legendás kapusa, David Seaman szerint egykori kenyéradója a megfelelő ember a csapat élére.

Csodát tesz az Arsenal és megnyerik a bajnokságot? Igen - 6.75 @   

"Annyira unom már a sok negatív kritikát az Arsenallal kapcsolatban. Hogy váltani kéne a csapat élén? Dehogy kellene, én igazin Arséne-fan vagyok!" - mondta a kapus a The Mirrornak. "Várjuk meg, hogyan végződik a szezon. De számomra ő egy igazi edzőzseni, élmény volt 7-8 évig vele dolgozni. Nézzük csak meg a Manchester Unitedet, elveszítették az edzőlegendájukat, azóta pedig szenvednek. Wengeren mindig nyomás lesz, amíg nem nyeri meg a bajnokságot, de remek mérlege van, ezt ne felejtsük el. Maradjunk pozitívak, Wenger a megfelelő személy!"

31 forduló elteltével az Arsenal hátránya tizenegy pont a Leicesterrel és hat a Tottenhammel szemben, ám mindkét csapatnál eggyel kevesebb mérkőzést játszottak. A londoni klub legközelebb szombaton lép pályára, a Watfordot fogadják az Emirates-ben.

2016-04-02;47
2016-04-03;47
184314