Heti műsor

A héten összecsap Messi és Ronaldo!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A héten összecsap Messi és Ronaldo!

A hét rangadói

Kedden a válogatott felkészülési találkozók alkalmával ismét megrendezésre kerül egy klasszikus mérkőzés, nevezetesen a Németország-Olaszország ütközet. A hazaiak nem hangoltak túlságosan jól a hétközi meccsre, mivelhogy 3-2-re kaptak ki Berlinben Angliától. Igaz, a 60. percig tökéletesen játszottak Joachim Löwék, mivel 2-0-ra vezettek, de a meccs utolsó fél órája nem sikerült a Nationalelfnek. A vendégek a spanyolok ellen értek el 1-1-es döntetlent otthoni környezetükben, ami összességében jónak mondható. A felek tehát felemás előjellel hangoltak a keddi találkozóra, ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy mind a németek, mind az olaszok fel lesznek spanolva. Ezért is érheti meg arra fogadni, hogy mindkét csapat betalál, amelyre 1.80-szoros pénzt kínál a    , hiszen a válogatottak utolsó három mérkőzésén ez rendre előfordult.

[2180699] 2016-03-29 20:45:00 Németország - Olaszországx;

Hosszú idő után ismét csak a presztízs lesz a tét a szombati El Clásicón, vagyis a Barcelona-Real Madrid mérkőzésen. A katalánok 10 ponttal (!) vezetnek a fővárosiak előtt, míg az Atlético Madriddal szemben kilenc egység Lionel Messiék előnye nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt. Figyelembe véve a gránátvörös-kékek sorsolását, megállapítható, hogy ha a hétvégén még esetleg ki is kapnának, akkor is borítékolható, hogy megnyerik a La Ligát. Azonban véleményünk szerint nem szenvednek vereséget a hazaiak, sőt, úgy gondoljuk, hogy a Barcelona könnyedén két vállra fekteti a Real Madridot. A magyar online fogadóiroda 1.60-szoros oddsot ajánl a katalánok győzelmére.

[2030460] 2016-04-02 20:30:00 Barcelona - Real Madridx;

Vasárnap délután tartják a római városi rangadót, amikor is a Lazio "fogadja" a Roma gárdáját. A felek mindig paprikás találkozókat vívnak egymással, ami biztos, hogy ezúttal is így lesz. Az utóbbi években a Farkasok lényegesen jobban jöttek ki a derbikből, mint a Sasok, Francesco Tottiék az utolsó két fővárosi rangadót zsinórban megnyerték. Erre ismét nagy esélye van Luciano Spalletti gárdájának, mivel lényegesen jobb formában van a Roma, mint a Lazio. Mi is látunk értéket a bordó-sárgák sikerében, amelyre a     2.20-szoros pénzt fizet.

[2060500] 2016-04-03 15:00:00 Lazio - Romax;

A héten bajnok lehet a Fradi!

A 27. fordulóban bajnokot avathatnak az NB I-ben, hiszen amennyiben a Ferencváros idegenben legyőzi a Debrecent, úgy biztos bajnok. Igaz, akkor is a IX. kerületiek nyakába akasztják az aranyérmet, ha az MTK nem tud nyerni a Paks otthonában. Az előbb említett két mérkőzésen kívül szombaton megrendezésre kerül még a Békéscsaba-Diósgyőr, a Honvéd-Videoton, a Vasas-Újpest és a Puskás Akadémia-Haladás találkozó is. A hét folyamán ezen találkozókról többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten a nemzetközi, válogatott felkészülési meccsekre és a bajnoki találkozókra éri meg leginkább fogadni. A férfi kézilabda kirakatcsapataink a bajnokságban lépnek pályára, míg a Győr és a Ferencváros ezúttal a Bajnokok Ligájában csatázik egymással.  Az amerikai sportokban - gondolunk itt elsősorban az NHL-re, az MLB-re és az NBA-re -, óriási dömping lesz, csütörtökön pedig újabb fordulót rendeznek a darts Premier League-ben. Természetesen szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!