Tipp

Bombázzuk meg ezt a teljesen elhibázott oddsot!

  • varin

A Chelsea minden bizonnyal simán átlép a kiesés ellen menekülő Southamptonon.

Vasárnap rendezik a FA Kupa második elődöntőjét, a Chelsea a Southampton csapatát fogadja a Stamford Bridge-en. A két csapat hozzáállása azonban merőben eltérő lehet: amíg az egyik csapat az idényét mentené, addig a másik számára egy felesleges nyűg.

Fotó: Archív

A Szentek ugyanis az utolsó szalmaszálakat ragadnák meg, hogy kiharcolják a bennmaradást, amelyhez több bravúrra is szükségük lesz még az idei szezonban. Mark Hughes csapatát négy pont választja el a bennmaradást érő 17. helytől, vagyis a prioritást egyértelműen a bajnoki élvezi most.

Ezzel szemben a Chelsea idénye már nem könnyen menthető, hiszen még odaérhetnek ugyan a BL-indulást jelentő negyedik helyre, erre az esélyük igencsak limitált, így a szurkolókat maximum az FA Kupa-siker engesztelhetné ki. Ennek szellemében Antonio Conte mester valamelyest pihentetett is a Burnley elleni sikeres bajnokin, Hazard például csak csereként állt be, míg Cesc Fabregas és Willian padon töltötték a mérkőzést.

A Chelsea az utolsó öt meccsét megnyerte a Southampton ellen, az FA Kupában pedig legutóbb 2013-ban találkoztak, akkor idegenben nyertek a londoniak 5-1-re.

Noha felelőtlenség lenne azt gondolni, hogy a Szentek majd tartalékosan lépnek pályára a Stamford Bridge-en, nem valószínű, hogy Longék különösen összetörnék magukat a sikerért. A másik oldalon viszont a becsület a tét, így a két gárda közti motivációs különbség nagyon könnyen kijöhet a pályán is.

Véleményem szerint a hétvége egyik legértékesebb tippje a Chelsea győzelme, amelyet meglepően magas szorzóval fogadhatunk. De simán benne van a pakliban egy kiütéses, magabiztos hazai siker is, amelyre szintén korrekt szorzóval tehetünk pénzt.

hatharom.com
Chelsea nyer @1.50
Chelsea -0.75 @1.63
Chelsea -1 @1.87
[2737809] 2018-04-22 16:00:00 Chelsea - Southamptonx;