Copa América

Ilyen oddson már kötelező a laporgia

  • varin

Három győzelem, nulla kapott gól eddig a Kávésok mérlege, ez pedig szombat hajnalban tovább javulhat.

{"headTitle":"Kolumbia-Chile","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-29 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kolumbia","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Chile","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Talán a legmeggyőzőbb teljesítményt Kolumbia nyújtotta a csoportkör során, amely kisebb meglepetésre nem parádés támadójátékával, hanem betonkemény védekezésével tűnt ki a többi csapat közül. Jamesék negyeddöntős ellenfele az a Chile lesz, amely szintén üdítő meglepetés volt, hiszen már két mérkőzés után biztos volt a továbbjutásuk. Jelenleg viszont egyértelműen az eddig még hibátlan kolumbiaiak képviselnek nagyobb erőt, így mi is őket favorizáljuk egy biztonságosabb hendivel fűszerezve.

[2975149] 2019-06-29 01:00:00 Kolumbia - Chilex

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, nem várhatunk túl nagy meglepetéseket. A kolumbiai gárdánál a sérülés miatt hazaküldött Luis Muriel hiánya aligha okoz majd komoly fejtörést, míg a chileiek ugyan pihentettek Uruguay ellen néhány kulcsjátékost, de ahogyan sejteni lehet, ezúttal Vidal, Beausejour vagy éppen Isla ismételten kezdő lesz majd.

Alapvetően egy igen jó hangulatú, látványos meccsre számíthatnánk, hiszen mindkét csapatban remek támadók játszanak, ráadásul a 4-3-3-as felállás is jó kis focit ígér, olyan gólvágókkal, mint például James, Zapata az egyik, Vargas és Alexis Sánchez a másik oldalon. De a tét miatt mi ebben azért nem vagyunk biztosak, ráadásul a kolumbiai csapat retesze eddig megingathatatlan volt.

Ami biztosnak tűnik, hogy barátságos meccs nem várható. A két gárda az elmúlt években igen sokszor találkozott egymással, lapoknak pedig ritkán voltunk híján.

Az elmúlt öt tétmeccsük összesen 43 lapot hozott, ami több, mint 8-as átlagnak felel meg.

A játékvezető egy igazi rutinos nagyágyú, Nestor Pitana lesz, aki a vb-finálét is dirigálta. Az argentin sípmester igen színes emlékei lehetnek a csapatoknak, hiszen az utóbbi nyolc évben amikor ennek a két csapatnak meccset vezetett (nyolc alkalommal), mindig megvolt az öt lap. A lap over tehát igencsak value tippnek tűnik, ezt pedig egy kétesélyes fogadással fűszerezhetjük tovább.

{"headTitle":"Kolumbia-Chile","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-06-29 01:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 1x + 4 lap felett","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2975149] 2019-06-29 01:00:00 Kolumbia - Chilex;