Spanyol foci

Bevállaljuk a győztesre fogadást a Real Madrid-Barcelona döntőn

Vasárnap este jön az év első el Clásicója, Szaúd-Arábiában a spanyol Szuperkupáért csap össze a két gigász.

A tavalyi évadhoz hasonlóan idén is Real Madrid-Barcelona döntőt rendeznek a spanyolok Szuperkupájában, és bár a trófeáért egy négyes döntőt rendeztek meg, végül a 'hagyományoknak' megfelelően a bajnoki címvédő és a kupagyőztes került be a döntőbe. A meccset semleges pályán, Szaúd-Arábiában rendezik, a fogadóirodák szerint pedig ennek a klasszikusnak a király gárda az egyértelmű esélyese. 

 

Csapathírek 

Ha rápillantunk a csapatok formájára, akkor ezen nincs is mit csodálkozni, a Real Madrid pazarul játszik gyakorlatilag az egész szezonban, hiszen mindössze egyetlen veresége van az egész szezonban. Carlo Ancelotti együttese mindezt úgy mondhatja el magáról, hogy elég sok a sérültje, erre a találkozóra  David Alaba, Thibault Courtois, Lucas Vazquez és Éder Militao bajlódik sérüléssel. 

A Barcelona szekere kicsit döcög mostanában, Xavi csapata többnyire nyögvenyelősen tudja hozni a meccset, a botládázásokat pedig jól mutatja, hogy a bajnokságban 7 pont a hátránya a Real Madriddal szemben. A Barcelona játékoskeretében Marcos Alonso, Gavi, Inigo Martinez, Rapinha, Marc ter Stegen és Joao Cancelo sérült. Cancelo játékára ezzel együtt van némi esély, és a spanyol lapok szerint Pedri és Joao Félix is ott lehet majd a kezdőben. 

[4380714] 2024-01-14 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Egy döntőre soha nem könnyű megtalálni a nyertes sportfogadás tippeket, hiszen a csapatoknak nincs lehetőségük javításra. Ennek ellenére mi úgy látjuk, hogy igaza van a fogadóirodáknak akkor, amikor a Real Madridot nevezik meg a finálé esélyesének. 

Carlo Ancelotti együttese sokkal jobb formában futballozik, a játékosok rendkívül magabiztosak, míg a Barcelona játéka közel sem gördülékeny és nagyon nehezen jönnek a jó eredmények is. Tavaly a katalánok le tudták győzni a kupáért a Real Madridot, legutóbb októberben viszont a blancók Barcelonában is le tudták győzni az ősi riválist. Úgy gondoljuk, hogy most is a fővárosiak örülhetnek majd a végén.  


✅ Tipp #1: Real Madrid nyeri a trófeát@1.71 

Fogadási határidő: január 14. 20:00

[4380714] 2024-01-14 20:00:00 Real Madrid - Barcelonax;