Spanyol Király Kupa

Íme tippjeink az Atletico-Real és az Unionistas - Barca elődöntőkre

Ezen a héten is rendeznek egy Atlético-Real városi derbit, a Barca pedig egy harmadik ligás ellenfélhez látogat.

⚽️ Unionista (3.osztály) - Barcelona ⚽️

 

Nem sok ideje maradt a sebek nyalogatására a Barcelonának, hiszen a vasárnap elbukott Szuperkupa-döntő után négy nappal már a Király Kupában kell teljesítenie. A Barcában Ronald Araujo és Lamine Yamal is hiányzik majd, előbbi eltiltás, utóbbi sérülés miatt. Ter Stegen, Gavi, Cancelo, Alonso, Inigo Martinez és Rapinha pedig még mindig maródi. Az ellenfél minőségét és a hiányzóit figyelembe véve, Xavi több ifistát is behívott a meccskeretbe erre a találkozóra, így Astralaga, Kochen, M. Casadó, Marc Guiu, Cubarsí, H. Fort, Pau Víctor is a csapat tagja.

A harmadik ligában szereplő Unionistást ugyanakkor hiba lenne lebecsülnie a Barcának. A kiscsapat az előző körben a Villarrealt tudta kiejteni, ami mindenképpen figyelmeztető jelnek tekinthető. Ráadásul a katalánok nincsenek most jó passzban, a Real ellen simán elbukott SZK-finálé után tovább romlott a hangulat, az ESPN pedig arról cikkezett, hogy Xavi kezdi elveszíteni az öltözőt. 

Mint egy falat kenyér úgy kéne egy magabiztos siker most a Barcelonának, de ha görcsössé válik a csapat, megizzadhat ezen a találkozón. Az előző körben a Barca egy negyedosztályú csapat ellen csak 3-2-es sikerrel lépett tovább, így nem valószínű, hogy most 4-5 góllal lépi le ellenfelét. Tippünket a Tippmixpro fogadáskészítőjével állítottuk össze, három kimenetel hozhatna egy kerek duplázót. Tippünk arra megy rá, hogy a Barca megnyeri a meccset 90 perc alatt, elvégez legalább 6 sarokrúgást, ugyanakkor a különbség a végeredményben nem lesz nagyobb 3 találatnál. 


✅ Tipp #1: Barcelona nyer + Barcelona szögletek 5.5 felett + Uniosista +3,5 hendikep @2.01

Fogadási határidő: január 18. 19:30 


⚽️Atlético Madrid - Real Madrid ⚽️

Egy hét leforgása alatt már a második madridi derbit csodálhatjuk, a szaúdi 5-3-as őrület után pedig joggal bízhatunk egy újabb izgalmas csörtében. A helyszín ezúttal a Metropolitano, ahol a Real szeptemberben simán kikapott 3-1-re, az Atlético pedig nem titkoltan arra készül, hogy ismét két vállra fektesse a városi riválist. 

Ami a hiányzókat illeti, a hazai oldalon Reinildo, Depay, Vitolo, Thomas Lemar nem állhat a csapat rendelkezésére, míg a Real Madrid soraiból Lucas Vazquez, Courtois, Tchouameni, Alaba és Éder Milito bajlódik sérüléssel. Túl sok változást tehát nem lehet felfedezni a szaúdi elődöntőhöz képest. 

A bukmékerek szinte teljesen három esélyesnek látják ezt a rangadót, amivel egyet is kell értenünk. Nagyon nehéz megmondani, mi fog történni ezen a meccsen, hiszen mindkét félnek reális esélye lehet a győzelem megszerzésére, de az sincs kizárva, hogy ezúttal sem tudnak dűlőre jutni a felek a 90 perc alatt és ráadásra lesz szükség. 

8 nappal ezelőtt a csapatok 3-3-as döntetlenre végeztek, aminek hatására a fogadóirodák elég magasra tették be az egál határokat a gólokra vonatkozóan. Ugyanakkor nem tűnik reálisnak, hogy minden meccsen így megszórják egymást a felek, ezzel együtt nem merünk belevágni egy gólos fogadásba. Ehelyett egy olyan tippel próbálkozunk, amely a két csapat legutóbbi 4 meccsén nyerő lett (volna), ez pedig nem más, minthogy a Real Madrid több szögletet végez majd el, mint az Atlético Madrid. 


✅ Tipp #1: Real Madrid több szöglet @1.62

Fogadási határidő: január 18. 21:30