La Liga

Nagytétes tippeket találtunk a Real-Atléticóra??

Harmadszor találkozik egymással az évben a két madridi gigász, az előző kettő randevú döntetlennel ért véget.

Vasárnap a rangadók napja lesz Európában, hiszen Arsenal-Liverpool és Inter-Juve csúcsmeccseket is rendeznek a madridi városi derbi mellett. A Real Madrid és az Atlético Madrid 2024-ben már a harmadik találkozójára készül, a Szuperkupa valamint a Király Kupa mérkőzéseik egyaránt döntetlennel értek véget. 

A mostani mérkőzés is egy szoros és kiélezett találkozót hozhat, ehhez képest a fogadóirodák egyértelműen a blancókat favorizálják, akiknek sikerére 1.75 körüli szorzón lehet fogadásokat kötni. 

Csapathírek 

Carlo Ancelotti csapatában nincsenek új fejlemények, Courtois, Militao és Alabda maródi, a többiek hadra foghatóak. 

A másik oldalon Simeone számára picit nehezebb a szitu, hiszen Azpilicueta, Vitolo, Thmoas Lemar, Gimnezen is sérült, de Alvaro Morata játékára is kevesebb az esély. 

Mindkét együttes remek formának örvend, sorban aratják a győzelmeket és bár a felek között jelenleg 10 pont a differencia a hazaiak javára, ebben a párosításban ez a tényező mellékesnek nevezhető. 

[4205570] 2024-02-04 21:00:00 Real Madrid - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Ahogy már említettük, a két kupameccs rendes játékideje döntetlent eredményezett, a hosszabbítások során pedig egyszer a Real, egyszer az Atlético örülhetett. A kiélezett találkozó már csak a közelmúlt eseményei miatt is indokoltnak tűnnek, a két csapat legutolsó 5 egymás elleni meccsén négy döntetlen és egy Atlético-siker született. 

[4205570] 2024-02-04 21:00:00 Real Madrid - Atlético Madridx;5

A hazai pálya miatt a Real Madrid jobb esélyekkel indulhat a győzelemért, mint az Atlético, ugyanakkor Simeone általában ki tud főzni valamit a királyiak ellen. Most sem gondolnánk, hogy a Matracosok ne tudnának egy szoros meccset játszani a Bernabeu-ban.

A meccsre véleményünk szerint sikerült két erős tippet összepakolni a fogadásszerkesztővel. A tippjeink arra utaznak, hogy a Real végzi majd el a több szögletet, ugyanakkor a végeredmény tekintetében nem lesz 3 vagy annál nagyobb hazai különbség. Oddsnövelőnek pedig egy hazai góllal is megszórhatjuk a kombinkat. 

A két 2024-es madridi derbin ezek a tippek simán bejöttek (volna), reméljük harmadszor sem okoznak meglepetéseket. 


✅ Tipp #1: Real Madrid több szöglet + Atlético Madrid +2,5 (hendikep)@1.60 

 

✅ Tipp #1: Real Madrid több szöglet + Atlético Madrid +2,5 @1.60 + Real Madrid gólok 0.5 felett@1.88 

Fogadási határidő: február 4. 21:00

 

[4205570] 2024-02-04 21:00:00 Real Madrid - Atlético Madridx;