La Liga

Egy duplázót néztünk ki a Real Madrid - Girona rangadóra

  • mr.blonde

Komoly lépést tehet a bajnoki cím felé a Real Madrid, szombat este a Gironát 5 pontra leszakíthatja magáról.

Ha valaki szezon előtt azt mondja, hogy február közepén a Real Madrid szoros küzdelemben lesz a bajnoki címért, de a rivális nem a Barcelona vagy az Atlético lesz, hanem a Girona, alighanem nettó bolondnak nézték volna. Azonban a helyzet mégis ez, a katalán kiscsapat ugyanis a szezon legnagyobb szenzációját okozva ott topog a tabella legtetején hónapok óta és egyre többen gondolják úgy, hogy valós esélye lehet egy érem megszerzésére. 

Ebből a szempontból  kifejezetten fontos találkozót rendeznek szombaton a La Ligában, hiszen a listavezető Real Madrid fogadja a második Gironát. A két csapat között 2 pont a különbség, vagyis egy hazai sikerrel a blancók 5 egységre növelhetik a fórjukat, amivel nagyon komoly lépést tehetnének a bajnoki cím felé, hiszen a Barcelona és az Atlético gyakorlatilag már kiszállt az aranyért zajló versenyből. 

 

Csapathírek 

Carlo Ancelottinak különösebb fejtörést nem okoz a keret állapota, Courtois, Militao és Alaba régóta maródi. Az Atletico ellen megsérülő Vinícius a csapat honlapjának cikke szerint az utolsó edzésen teljes értékű munkát végzett a csapattal, Rüdiger viszont külön feladatok végzett és Nacho sem tudta elvégezni a teljes értékű munkát. 

A Gironában kicsit rosszabb a helyzet, hiszen Daley Blind és Yangel Herrera személyében két kezdőember is eltiltott lesz, David Lopez és Juanpe pedig sérült. Ezzel együtt a Girona nem lesz sokkal gyengébb, mint szokott, a 4-3-3-as felállásból most sem kell engednie és a legveszélyesebb játékosok ott is lesznek majd a pályán.  

[4205581] 2024-02-10 18:30:00 Real Madrid - Gironax

 

Mire érdemes fogadni? 

Az őszi meccsen is nagy várakozások előzték meg ezt a rangadót, aztán a Real simán behúzta a találkozót. Hazai pályán most is komoly sansz lehet erre, főleg, hogy a Real is pontosan tudja, hogy mennyire fontos itt a három pont megszerzése a bajnokság szempontjából. 

Véleményünk szerint a királyi gárda nem is fogja elengedni ezt a lehetőség és be fogja húzni a rangadót. Tippünk egy három választásból álló opció, amelynek értelmében hazai sikert várunk, de maximum háromgólos különbséggel és látni szeretnénk legalább kettő találatot is. 


✅ Tipp #1: Real Madrid nyer + Girona +3,5 + gólok 1.5 felett@1.97

 

[4205581] 2024-02-10 18:30:00 Real Madrid - Gironax;