Bajnokok Ligája

Mennyit tennél erre a duplázós "tutista" BL-kombira?

Kisebb kihagyás után folytatódik a világ legjobb klubfoci sorozata, mi pedig összeraktunk egy szép kis hármas kötést.

Két hét pihenőt követően jönnek a 2023/24-es Bajnokok Ligája-szezon nyolcaddöntőinek visszavágói. A hónap első hetében négy csapat biztosíthatja majd helyét a legjobb nyolc között, 12-13-án pedig összeáll a negyeddöntős mezőny, amelynek párosításait pedig nemzeti ünnepünkön, azaz március 15-én sorsolják majd ki. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a legtöbb párharcban még lehet fordulat, mi pedig összegyúrtunk egy korrekt kis kombit a menüből.

Tudtad? Ez az UEFA elitsorozatának 69. kiadása, a Bajnokok Ligájává való átnevezés óta pedig a 32. idénynek örvendhetünk.

Szelvényünkre mindkét hétről jutott meccs, kezdve a szerdai Sociedad-PSG-vel, amelyen a párizsiak továbbjutását várjuk. Ezt aligha kell túlmagyarázni, az odavágón a spanyolok mondjuk egy óráig jól tartották magukat, de végül nem bírtak Mbappéék nyomásával és 2-0-ra maradtak alul. A San Sebastianbán tehát kisebb csodát kéne véghezvinniük, ha 1983 után újra európai kupa-negyeddöntőben akarnak szerepelni, szerintünk viszont a csoda ezúttal elmarad.

A hármas kötésen az eredő oddsot a legjobban a Barcelona továbbjutása dobja meg, erre 1.40-szeres pénzt fizetnek a bukmékerek.

Ugyan a katalánokra nehéz feladat vár, de az 1-1-es nápolyi eredmény azért pozitívnak értékelhető. A tavalyi Serie A-győztes ráadásul nagyon szenved idegenben, ahol hét meccses nyeretlenségi szériát tört meg legutóbb a kiesőjelölt Sassuolo vendégeként.

Végezetül Az Atlético-Inter került fel a tippsorra, mégpedig egy magas, 3.5-es underrel. Ez aligha tűnik nagy vállalásnak, ismerve a felek filozófiáját, ha pedig ehhez hozzátesszük a tét nagyságát, valamint, hogy az odavágón is egy árva gól döntött (az olaszok javára), akkor láthatjuk, hogy jó eséllyel nem ezen fog elúszni ez a közel kétszeres szorzóval kecsegtető szeló.


✅ Bajnokok Ligája-kombi:

Real Sociedad-PSG - PSG jut tovább @1.10

 Barcelona-Napoli - Barcelona jut tovább @1.40 

Atlético Madrid-inter 3.5 gól alatt @1.27 

eredő odds: 1.95

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 5. 21:00


⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ