La Liga

Meglátod ezt a statisztikát, érdekelni fog ez a tipp a Real-Celtára

  • mr.blonde

2006 óta nem vesztett hazai bajnokit a Celta Vigo ellen a Real Madrid, meglepő volna, ha ez a széria megszakadna.

Vasárnap kora este a Celta Vigót látja vendégül a listavezető Real Madrid, amely némileg győzelmi kényszerben van, hiszen a Girona és a Barca meg tudta már nyerni a maga mérkőzését, így látszólag szorosabbá vált a tabella teteje, hiszen négy illetve öt pont most a fórja a királyi gárdának. 

Carlo Ancelotti csapata természetesen óriási esélyese ennek a mérkőzésnek, és a fogadókat még az sem tántorítja el, hogy eltiltás miatt ezen a meccsen Jude Bellingham nem léphet pályára. 

Csapathírek

Merthogy az angol sztárjátékos a Valencia elleni bajnokin legutóbb kiállították. Emlékezetes mérkőzés volt az a Mestallában, hiszen a Madrid 0-2-ről állt fel, sőt a hosszabbításban Bellingham a győztes gólt is megszerezte illetve csak megszerezte volna, ha a játékvezető nem fújja le akció közben a mérkőzést. A Real Madrid idei legjobbját ez annyira kihozta a sodrából, hogy végül a vehemens reklamálása piros lapot eredményezett. 

Bellingham helyett így Diaz juthat szóhoz, a frissesség pedig el is kél most a Realba, hiszen elég sűrű menetelésben van a gárda, hisz' a februári hónap pedig nem sikerült valami fényesre. Nyolc meccs, négy győzelem és négy döntetlen, utóbbi botlásoknak köszönhetően pedig továbbra sem lefutott még a La Liga szezonja. 

Bellinghamen kívül egyébként nincsenek új sérültek, a Militao, Alaba, Courtois trió pedig már régóta maródi. 

A Celta két ponttal áll a vonal felett, múlt héten nagyon fontos 3 pontot tudott szerezni az Almería ellen. Hiányzójából most négy lesz, viszont Iago Aspas letöltötte eltiltását és Carlos Dominguez is zöld lámpát kapott Rafa Beníteztől. 

[4205621] 2024-03-10 18:30:00 Real Madrid - Celta Vigox

Mire érdemes fogadni? 

A Real az utolsó négy meccséből háromszor csak remit ért el, ráadásul a hétközi BL-meccsen nem is játszott jól. Kellene valami jó eredmény a szurkolók kiengesztelésére, ugyanakkor ha megnézzük mikor kapott ki utoljára a királyi gárda, akkor akár az is megfordulhat a fejünkben, hogy előbb-utóbb be fog csúszni egy pofon. A Celta tudásban éppenséggel nem igazán jelent valós veszélyt a csapatra, azonban éppen ez lehet madridi szempontból a rizikós. A vigóiaknak nincs mit veszíteniük, ráadásul 9 napot tudtak készülni a meccsre, így akár frissebbek is lehetnek, mint a hazaiak. Ha a Real Madrid hozza azt a picit 'fáradtas' játékot, mint legutóbb vagy csak ki-kihagy a figyelem, akkor a Celta megnehezítheti a dolgát. 

A tippek terén a gólok környékén látunk fantáziát, a hazai termésre célzó 2-3 találat 1.90 odds felett játszható választásnak tűnik. Picit bátrabb verzióban ezt egy gól/gól opcióval meg is toldjuk, a három és félszerezőben jóval nagyobb a kockázat. 

Egy érdekes statisztikai alapú tippünk is van.

A két csapat utolsó 5 meccséből négyszer volt büntető a találkozón, a Real Madrid pedig 9 mérkőzés óta nem kapott tizenegyest. A kettőt összefésülve akár ki is jöhet a képletben egy tizi, most erre opcióra 2.60 felett lehet fogadni, ha a Real rúgná, akkor már közel négyszerezhetünk. 

 

 

{"headTitle":"Real Madrid - Celta Vigo ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-10 18:31","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid gólok száma 2-3 ","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Real Madrid gólok 2-3 ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz büntető a mérkőzésen ","odds":"2.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz gól 11-esből Real Madrid ","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
IRÁNY A TIPPMIXPRO!

 

[4205621] 2024-03-10 18:30:00 Real Madrid - Celta Vigox;