Sportfogadás

Komoly érték lapul a pénteki Oddsrakétában?

Péntek estére egy remek kis Oddsrakétát kaptunk a Tippmixprótól.

A Puskás Akadémia - Fehérvár találkozóval indul pénteken az NB I hétvégi fordulója, a szomszédvárak csatájáról pedig ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesebben. Beharangozó anyagunkban szokás szerint tippeket is próbáltunk mutatni, az egyik választásunk pedig a gól/gól opció volt erre a találkozóra. 

Mindez azért lényeges, mert a mi gondolatmenetünkhöz kapcsolódó tippet kaptunk a Tippmixpro Oddsrakétában. A mai akciós szorzó alatt a mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól feletti opcióra lehet fogadásokat kötni. 

 

Eredetileg ez a tipp 2.35-2.40-es átlagszorzó körül mozog a piacon, az Oddsrakétában azonban 3.50-es szorzóval fogadható. 

 

 

A gólváltás és a legalább 3 találat nem egy nagy történet egy labdarúgómeccsen, ráadásul erősíti a tippet, hogy a két csapat utolsó három egymás elleni találkozóján megvalósult ez a kimenetel. 

Annak ellenére, hogy ez egy rangadónak számító párosításnak az első osztályban és a csapatoknak a szeme előtt a pontok megszerzése lebeghet, ezen az oddson ezt a tippet véleményünk szerint nyugodtan meg lehet kockáztatni. 

[4206696] 2024-03-29 20:00:00 Puskás Akadémia - MOL Vidi FCx;5
{"headTitle":"Puskás Akadémia - Fehérvár ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-29 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól felett ","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<