NB I

Átalakult a szokásos Paks-tipp? - ezeket fogadjuk Bödéék meccsére Debrecenben

Az NB I legjobb védelme jelenleg Tolnában található, a forduló zárómeccsén pedig ezt ismét bizonyíthatja a Paks.

Debrecenben kerül sor a forduló zárómeccsére, ahová a Paks látogat. Az előjelek finoman szólva is ellentétesek, hiszen a hajdúságiak utolsó hét meccsükből csak öt pontot szereztek, míg a tolnaiak szenzációs idényt futva üldözik a listavezető Ferencvárost, amely csak vesztett pontokban előzi meg Bödééket. Így azért kicsit meglepődhetünk, hogy a válogatott szünet előtti utolsó meccs favoritja a Loki.

Legutóbb Mezőkövesden szenvedett 2-1-es vereséget Szrdjan Blagojevics alakulata, és bizony nem nézett ki jól Borsodban a Loki. A korán bekapott két gólra nem volt válasza a tavalyi bronzérmesnek, a probléma pedig továbbra is ugyanaz, a támadójáték impotens és szinte kizárólag Bárány Donátra hárul minden.

Ugyan a fiatal támadó kiválóan játszik idén, Kövesden pedig a forduló gólját szerezte, ez a csapatrész nagy hiányosságokkal küzd, még ha a szezonbeli 20 rúgott gól nem is feltétlenül ezt támasztja alá. Nagy kérdés, hogy például a Vidi ellen remekelő Domingues mikor lesz újra bevethető, de Szécsi Márk játéka is talány.

A túloldalon bezzeg nincs gond egyik csapatrésszel sem, olyannyira, hogy szürreális módon a Paks a szezon legkevesebb gólját kapta, ha pedig levesszük a Fradi elleni durva 1-6-ot, még inkább hihetetlen Bognár Gyuriék szezonja. Legutóbb mondjuk az MTK ellen a 0 kapott gól is csak 1 pontra volt jó, de ilyen eredmények azért beleférnek a csapat életébe.

Nem érdemes tehát az over felé nézelődni igazán, különösen úgy, hogy a gól line-t 3.0 körülire lőtték be a bukik, márpedig nem sok tényező szól azért a gólfesztivál mellett.

A nyomás egyértelműen a hazaiakon lesz, a Loki-hívek már rá-rázendítettek Mezőkövesden is a hagyományos "nem túl jó" rigmus erősebb formájára, míg a hét közben támogatásukról biztosítva a játékosokat, az edzést is meglátogatták.

Ismerve a Paks elmúlt évekbeli játékát, különösen meglepő lehet, hogy az elmúlt hat meccsükön csupán kilenc gól esett, ősszel Pakson kettő. Mi bejátsszuk ezúttal is az undert, a visszatérő debreceni védők, a régóta válogatott formában játszó Megyeri és a gólképtelen paksi hátsó sor szinte garantálja a kevés találatot.

Mindemellett bár a Lokinak illene minden csapat ellen győzelemre játszania otthon, szerintünk a döntetlen egyik fél számára sem lenne annyira katasztrofális kimenetel, így óvatosan kezdő csapatokat sejtünk.

 


✅ Tipp #1: 3.0 gól alatt @1.73
 

✅ Tipp #2: Döntetlen több, mint 39,5 percig @1.85



Fogadási határidő: november 12. 18:30