La Liga

1.88-ért néztünk ki egy tippet a Barcelona kötelezőjére

Kórház a város szélén - a Barcelonában hemzsegnek a sérültek, de így is jó sansz van egy katalán győzelemre.

Vasárnap a Granadát fogadja odahaza a Barcelona együttese, amelyben Xavinak közel tucat játékosáról kell lemondania. A múlt heti Alaves elleni győzelem során Victor Roquét kiállították, Joao Félix és Gündogan pedig megsérült, így újabb három játékossal lett hosszabb a kimaradók listája. 

Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso, Inigo Martinez, Rapinha, Balde, Joao Félix, Gündogan, Ferran Torres és Vitor Roque sem állhat a csapat rendelkezésére ezen a meccsen. 

A Granada ezzel együtt fogható, hiszen egy masszív kiesőjelölt csapatról van szó, amely 12 pontjával a tabella 19. helyén szerénykedik. Ráadásul négy kezdőembere is hiányzik majd, kettő sérülés, kettő piroslapos eltiltás miatt. 

Xavi ugyanakkor egy Pena, Cancelo, Cubarsi, Araujo, Koundé, Lopez, Christiensen, de Jong, Pedri, Lewandowski, Yamal kezdőt tud majd a pályára rakni.  Ez annyira nem néz ki tragikusnak, de azért a rutintalan Cubarsí belső védő posztja valamint Christiensen középpályás mivolta tartogathat érdekességeket.

Mire érdemes fogadni? 

A Granada idegenben teljesen súlytalan, hiszen a 0-1-10-es mérlege önmagáért beszél. Amibe viszont tud (valamelyest) kapaszkodni, hogy a Barca elleni utolsó 5 meccséből négyszer (!) döntetlent tudott elérni. 

Ezzel együtt ez most egy nagyon komoly fegyvertény lenne, hiszen a Barcelonának is nagyon fontos ez a meccs, hiszen a Real-Girona meccs eredményéből tudna most profitálni. 

A Granada idegenben elég harmatos, így a Barcelona a hiányzói ellenére is megszerezheti a három pontot, ugyanakkor - ahogy az elmúlt hetekben már jó párszor - most is szenvedősre veheti a figurát. 


✅ Tipp #1: Barca nyer + Granada +3,5 + Lapok száma 2.5 felett@1.88 

 

[4205574] 2024-02-11 21:00:00 Barcelona - Granadax;