Női kézilabda

Ha ezt a bajnokiját is megnyeri a Fradi, karnyújtásnyira kerül az aranytól!

A Ferencváros női kézilabda-csapata a Mosonmagyaróvár otthonába látogat az NB I keretén belül csütörtökön.

Rangadót rendeznek csütörtökön a női kézilabda NB I-ben, ugyanis a Mosonmagyaróvár a Ferencváros együttesét fogadja. Az oddmesterek ugyanakkor erőteljesen a vendégek irányába billentik a mérlegnyelvét, az FTC-re háromesélyben átlagosan csupán 1.30-szoros szorzót kínálnak.

Csapathírek

Felemás passzban várja a Mosonmagyaróvár a csütörtöki rangadót, a hazaiak az elmúlt három tétmeccsükből ugyanis csak egyet tudtak megnyerni, pedig előtte remek formában voltak...

A Sola ellen hazai pályán kaptak ki öt találattal, így a továbbjutásuk is meleg helyzetbe került az Európa Ligában, azonban vasárnap két góllal nyerni tudtak a Targu Jiu otthonában (amely csapat számára teljesen tét nélküli volt az a találkozó), így végül a második helyen léptek tovább a legjobb nyolc közé, ahol majd a Gloria Bistrita együttesével küzdenek meg.

Az NB I-ben múlt szerdán pedig egy hosszú győzelmi sorozatuk ért véget. Megyei rangadóra voltak hivatalosak Győrbe, ahol lényegében tükörsimán kikaptak, ugyanis tízgólos (!) vereséget szenvedtek (22-32). Ugyanakkor még így is a Debrecen előtt vannak a harmadik helyen, viszont a Győr egymás elleni összevetésben már jobb, a Ferencvárosnak pedig négypontos előnye van velük szemben.

Gyurka János együtteséből a hétvégi mérkőzésen nem volt hiányzó, s minden bizonnyal ez csütörtökön is így lesz.

Ami a vendégeket illeti, a ferencvárosiak sincsenek kicsattanó formában, ha minden sorozatot figyelembe veszünk...

A Bajnokok Ligájában a sorsdöntő, Rapid Bukarest elleni meccsüket behúzták, ám azt követően a Kristiansand és a Metz ellen is vereségeket szenvedtek, így pedig izgulniuk kellett vasárnap. Ám mivel az Esbjerg elvégezte a piszkos munkát (nyert a Rapid otthonában), a tavalyi BL-ezüstérmes végül a hatodik helyen továbblépett a csoportból, s a zöld-fehérek a nyolcaddöntőben a Brest együttesével csatáznak majd.

Az NB I-ben viszont továbbra is hibátlanok, a Debrecen elleni sikert követően az utóbbi hetekben a Dunaújvároson és a Békéscsabán is könnyedén átléptek. Avagy, ha Mosonmagyaróváron is nyerni tudnak csütörtökön (vagy legalább nem szenvednek vereséget), akkor a sorsolásuknak köszönhetően nagyon-nagyon közel kerülnek a hőn áhított bajnoki címhez.

Allan Heine mesternek, kollégájával ellentétben, viszont voltak és vannak is hiányzói, ahogy az elmúlt hetekben, úgy minden bizonnyal csütörtökön is kimarad Kisfaludy és Lekics (valamint a hónapok óta harcképtelen Cirjenics-Kovacsics és Szöllősi-Zácsik is).

Mire érdemes fogadni?

A felek szeptember közepén találkoztak egymással, akkor a Fradi 30-27-re tudott nyerni hazai pályán. A tavalyi szezonban is szoros meccseket vívtak a gárdák, Mosonmagyaróváron 22-22-re végeztek, míg a fővárosban a zöld-fehérek 26-24 arányban diadalmaskodtak.

Most is valami hasonló van benne a pakliban, hiszen hiába nincs kirobbanó formában a Móvár (igaz, a Fradi sem), tét és teher nélkül léphet pályára, mivel igazi veszítenivalója nem lesz (az FTC-nek viszont igen), köszönhetően az erőviszonyoknak. Avagy egy szoros ütközet is kikerekedhet a történetből, amely nagy valószínűséggel nem a gólokról szól majd.

Mindezek tükrében pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk, amely alapján a hazaiakra fogadunk +5,5-ös hendikeppel, valamint arra, hogy a találkozó kevesebb, mint 63,5 találatot hoz, bő duplázós pénzért cserébe.


✅ Tipp #1: Mosonmagyaróvár +5,5 + Kevesebb, mint 63,5 gól @2.08

Fogadási határidő: február 22. 17:30