Felkészülés

Ezeket a tippeket néztük ki a spanyol-brazilra

A Bernabeu-ban fogadja a brazil válogatottat a spanyol csapat. Nehezen tippelhető meccs ez, de megpróbáltunk szétnézni!

Bár csak felkészülési találkozóról beszélünk, a kedd esti Spanyolország-Brazília mérkőzés így is igazi csemegének ígérkezik. Az esemény rangját mutatja, hogy a Santiago Bernabéu-ba vitték a meccset a spanyolok, nem vitás, hogy telt ház várható majd a két topcsapat csörtéjén. 

{"headTitle":"Spanyolország - Brazília ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-26 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Brazília ","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Csapathírek 

A spanyoloknál ráadásul illene valamit villantaniuk, hiszen pénteken némi meglepetésre 1-0-ra kikaptak Londonban a kolumbiai válogatottól. Meglehetősen gyenge meccset produkáltak a csapatok, a spanyoloknál pedig alig akadt jó teljesítmény. Hazai pályán nyilván más lesz a közeg és a hangulat, de az biztos, hogy Luis de la Fuente szövetségi kapitánynak ki kell főznie valamit. 

A brazilok is Angliában hakniztak pénteken és meglepetésre 1-0-ra legyőzték az angolokat a Wembley-ben. A meccs hőse a 17 éves Endrick volt, aki a 80. percben szerzett győztes találatot nem sokkal a becserélése után. Érdekesség, hogy Endrick már a Real Madrid játékosa, de csak a nyáron csatlakozik a királyi gárdához, így leendő otthonában léphet most pályára. 

[4401921] 2024-03-26 21:30:00 Spanyolország - Brazíliax

Mire érdemes fogadni?

Az ilyen dupla felkészülési meccseken elég nehéz megjósolni a kezdőket, hiszen a szakmai stábok a tesztelésre használják ezeket a meccseket. Különösebben az eredmény sem igazán lényeges, hiszen nem számít sehova, viszont a sérülés elkerülése abszolút prioritás. 

Éppen emiatt gondoljuk úgy, hogy ez elég nehezen tippelhető találkozó. Játékoskeretileg egyik oldaltól sem vagyunk most elájulva, a mutatott játék és az elmúlt időszak formája sem különösebben impozáns. 
 

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<


Viszont ez egy presztízspárosítás, így azért élünk a gyanúval, hogy odatehetik magukat a csapatok. Ezzel együtt túl sok feszkót nem várunk a meccstől, hiszen a játékosok elég jól ismerik egymást, több csapattárs játszik majd a másik oldalon. Egy szalonremi nálunk erősen benne van a pakliban ebben a párosításban, így a döntetlent váró fogadási opciókra lőnénk ezen a meccsen. 

{"headTitle":"Spanyolország - Brazília ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-26 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő - Döntetlen ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Végeredmény vagy félidő döntetlen","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Vinícius kaput eltaláló gólszerzési kísérletek 0.5 felett ","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4401921] 2024-03-26 21:30:00 Spanyolország - Brazíliax;