Tenisz

Biztonsági tippekkel dupláznánk az elődöntőkben

A korábbi meccsen Medvedev - Sinner rangadót, a későbbin Dimitrov - Zverev csörtét láthatunk pénteken Miamiban.

Minden abba az irányba mutatott, hogy az első négy kiemelt játssza majd a Miami Open elődöntőit, hiszen Jannik Sinner, Daniil Medvedev és Alexander Zverev is hozta a kötelezőt, utolsóként Carlos Alcaraznak viszont nem sikerült. Az Indian Wellsben duplázó spanyolnak Grigor Dimitrovba tört bele a bicskája. 

De így is egy borzasztóan izgalmas végjáték elé nézünk és ha az orosz nem védi meg a címét - Medvedev 20-szoros tornagyőztes, ám ugyanazon a helyszínen kétszer még soha nem nyert -, akkor új bajnoka lesz a tornának. 

A fogadóirodák úgy gondolják, hogy aki az első elődöntőt nyeri, az végül a trófeát is megkaparintja majd, hiszen a     Sinner végső sikerére 1.86-os, míg Medvedevére 4.20-as szorzót kínál és ezzel ők ketten a legesélyesebbek.

A két játékos az Ausztrál Open-döntő óta első alkalommal néz majd farkasszemet egymással és kíváncsian várhatjuk, hogy az orosz most mivel próbálja majd meglepni az olasz kihívóját. Hiába vezet ugyanis 'Medve' 6-4-re a H2H-ben, de az elmúlt négy összecsapásukat egyaránt Sinner nyerte. 

Emlékezhetünk, hogy Melbourne-ben megpróbált váratlant húzni az orosz és az első két szettben ultra agresszíven teniszezett, aminek köszönhetően kétszettes előnybe került. Nem tudjuk, hogy mi lett volna ennek a meccsnek a végkifejlete, ha Medvedev bírja szuflával, de az látszódott, hogy Sinnernek nem igazán ízlett az a játék, amit akkor az első két szettben kapott. 

Ez nem csak az AO-döntő, de a tavalyi Miami Open-döntő visszavágója is lesz. Egy éve 7-5, 6-3-ra nyert Medvedev és az a legutolsó győzelme Sinner ellen. 

Az olasz azóta még jobb játékossá vált és esélyesebbként várja ezt az elődöntőt, de ha valakit, akkor Medvedevet kültéri kemény pályán senki ellen nem lehet leírni, még ha el is vesztette az előző négy meccsét Sinner ellen. Szoros küzdelmet várunk és ahogyan az elmúlt hat egymás elleni összecsapásuk mindegyike, úgy ez is overes küzdelmet hozhat. 

A másik elődöntőben hasonlóan nagy csatát láthatunk majd, hiszen mind Zverevnek, mind Dimitrovnak ez egy kiváló lehetőség, hogy újra Masters-döntőt játszhasson. 

Ebben a párharcban egyértelműen a németnél a lélektani előny, ugyanis sorozatban hét győzelmet jegyez a bolgár ellen, legutóbb 2014-ben Bázelben kapott ki Dimitrovtól, de akkor Zverev még csak bontogatta szárnyait a profik között. 

Azt is mondhatnánk, hogy Dimitrovnak mumusa Zverev, ugyanakkor a bolgár ennek a csörtéjüknek óriási önbizalommal mehet neki, miután a negyeddöntőben két játszmában küldte haza Alcarazt. 

Ebben a párharcban sem nagyon mernénk győztesre tippelni, az over viszont ide is jó választás lehet. Mindkét elődöntő esetében egyébként lejjebb vittük a line-t, így két biztonsági tipp adja ki a duplázót. 

{"headTitle":"Miami Open, elődöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-29 20:00","footerTitle":"2.07","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Medvedev - Sinner / játékok száma 20.5 felett","odds":"1.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Dimitrov - Zverev / játékok száma 21.5 felett","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<