Copa América

Baromi sima elődöntő vár ránk vagy régen látott csoda?

  • varin

Néhány napja egy laza 4-est rúgtak Neymarék Perunak, és bizony most sem várhatunk szoros meccset.

Az oddsok és a realitás alapján is igencsak simának tűnő lehet a Copa América első elődöntője, amelyet a házigazda Brazília és a meglepetéscsapat Peru vív egymással. Az emlékek azonban meglehetősen frissek és egyoldalúak lehetnek, ez pedig valószínűsíti, ez a 90 perc sem szól majd a határtalan izgalmakról.

{"headTitle":"Brazília-Peru","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-06 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Peru","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Pedig a Selecao meglepően izgalmas mérkőzéssel indította az egyenes kieséses szakaszt, hiszen Chile ellen közel egy félidőig emberhátrányban futballozott a címvédő, köszönhetően Gabriel Jesus teljesen szürreális karaterúgásának. Tité fiai azonban - egy kis szerencsének is köszönhetően - megtartották előnyüket, így az ellen a Peru ellen játszhatnak, amely kellemes emlékeket ébreszthet bennük.

Brazília az utolsó öt tétmeccsén legyőzte Perut, méghozzá 18 lőtt és 3 kapott góllal. Idén a csoportkörben 4-0-ra nyertek a brazilok, míg a 2019-es Copa-fináléban 3-1 lett a végeredmény.

Peru - noha a brazilok ellen egy 0-4-gyel kezdett - üde színfoltja a Copának, és nem csak Kolumbia legyőzése miatt, de egyébként is szépen hozza az eredményeket. A negyeddöntők során úgy győzte le Paraguayt, hogy Rojasék a 90. percben egyenlítettek, jóllehet, ezen a meccsen pedig Peru futballozott emberelőnyben egy félidőt.

Változás mindkét kezdőben lesz, hiszen eltiltott mindkét félnél van. A braziloknál vélhetően a győztes gólt lövő Paqueta a kezdőbe kerül, míg a csatársor Richarlisonból, Firminóból és Neymarból állhat.

Az 1.22-es szorzó a hazai sikerre nem véletlen, a brazil válogatott sokszor bizonyította, hogy egy szinttel a teljes dél-amerikai kontinens felett áll. Az egál hendikep -1.5, erre @1.90-es oddsot kapunk, de mi maradunk annál a megoldásnál, amely Chile ellen is szép szorzót zöldített.

{"headTitle":"Brazília-Peru","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-07-06 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília 0-ra nyer","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3231663] 2021-07-06 01:00:00 Brazília - Perux;