Serie A

Régi fényében tündököl a Derby d'Italia! - tippek a Juve-Interre

A bajnoki cím két esélyese lép pályára, a felek pedig minden tekintetben kimagaslanak idén a Serie A-ból.

Utolsó négy meccsén hibátlan az Inter, legutóbbi öt meccsét nyerte a Juve. A 31 pontos milánóiak bajnoki címére már csak 1.60 körül van a szorzó, az egyetlen üldöző Juve pedig egy sikerrel átvenné a vezetést, míg a végső siker 3.75-ös pénzzel kecsegtetne. Kell-e ezeknél nívósabb és jobb felvezetés egy Derby d'Italiának? Ugye, hogy nem!

Mindkét csapat szezonjáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, bár tény, hogy az Öreg Hölgy dolga kifejezetten "könnyű" a nemzetközi kupaszezon alól történt felmentés miatt. Ugyanakkor egy évek óta kicsit vegyes megítélésű és erősségű csapattól a 9-2-1-es start és a 7 bekapott gól gyönyörűen fest, és bár első számú kihívó jelenleg a Juve, azért mernénk rá fogadni, hogy Max Allegri mester most aláírná az ezüstöt.

 

 

Ráadásul úgy brillírozik az iparvárosi csapat, hogy a hátsó sorban De Sciglio még nem játszott idén, de Danilo is sérült, míg most Locatelli is kidőlt a középpályáról, akit Miretti pótolhat. A legnagyobb kérdés így talán az, hogy a bombaformában lévő Chiesa mellett Kean vagy Vlahovics kap-e játéklehetőséget.

A túloldalon ilyen kérdés nincs, hiszen hiába gyógyult fel Arnautovic a sérüléséből, Marcus Thuram remek évet fut új csapatában, így ismételten a francia válogatott lesz Lautaro Martínez társa. Inzaghi mesternek ezúttal is Pavard-t, valamint Bastonit és Cuadradót kell nélkülöznie, evégett pedig a Darmian-Vrij-Acerbi trió védekezhet Sommer előtt.

Nincs hatalmas különbség a csapatok között, bár az Internek volt 1-2 kiütéses győzelme is, azért inkább a védelem az, ami elrettentő mindkét csapatnál, tippjeinket is erre alapozzuk.

Több külföldi szakoldal is komoly esélyt ad a 0-0-ra, de az sem véletlen, hogy a döntetlen szorzója is alig van 3 felett. Nálunk ez egy gólszegény meccs, amit lehet, hogy behúz az Inter, de a mostani torinói védelem ellen azon sem lepődhetünk meg, ha egy helyzetszegény, unalmas 90 percet látunk.

 


✅ Tipp #1: 2.25 gól alatt @1.93
 

✅ Tipp #2: 1.0 gól alatt @6.35
 

Fogadási határidő: november 26. 20:45