Serie A

Esélytelen a bajnok? - simán verhetik megint a Napolit

Otthon nagyot égett a Partenopei egy hete, és bizony Torinóban is underdognak számít.

Juventus-Napoli csúcsrangadóval kezdődik meg a Serie A aktuális fordulója, vagyis a bajnoki címvédő zsinórban harmadik rangadójára készül. A két csapat között azonban 9 pont van most a tabellán az Öreg Hölgy javára, és az már most jól látszik, idén a Partenopei számára egy bronzérem is nagy eredmény lenne.

Nem indult túl fényesen a Mazzarri-éra Nápolyban, annak ellenére sem, hogy Bergamóba nyerni tudtak a déliek. Ezt követően viszont a Real Madrid és az Inter is kiütötte a Napolit, összesen hetet számlálva rá, így a kupasorozatban még nem biztos a továbbjutás, míg a Serie A-ban ugyanolyan távolságra van a 15. hely, mint mondjuk a 2. Juventus. A rutinos mester hazai bemutatkozása tehát csődöt mondott, ám a szurkolókat biztosan kiengesztelné egy siker a torinói riválissal szemben.

 

 

"Szinte minden hibánkat azonnali gól követi, ezen pedig változtatnunk kell, több stabilitást és egyensúlyt kell kivigyünk a pályára. Az Inter remekül lekontrázott minket legutóbb, esélyünk sem volt megállítani őket, márpedig jó lenne a topcsapatokra jellemző jeleket és kvalitásokat viszontlátni a csapattól.

Torinóban itt a lehetőségünk a javításra, tudom, mit jelent ez a párharc a helyieknek. A bajnoki címvédő és az egyik legerősebb olasz csapat találkozik, nekünk pedig bizonyítanunk kell" - nyilatkozta Mazzarri.

A Juventusnál ezzel szemben a helyzet nem sokat változott, az Öreg Hölgy szépen zsebeli be a kötelezőket, tartva a lépést az Interrel. Ugyan a kettős terhelés elmaradása ellenére is nagy bravúr lenne a Zebrák bajnoki címe, azért lassan lehet nagyot álmodni az északi iparvárosban is.

Ami a várható kezdőket illeti, gyakorlatilag mindkét oldalon a legerősebb kezdő futhat majd ki, új sérült vagy eltiltott ugyanis nincs, így a hazaiaknál a Chiesa-Vlahovics, a vendégeknél a Politano-Osimhen-Kvaratskhelia hármast várhatjuk a gyepre.

A legutóbbi 12 kiosztható pontból csak 1 jutott a Juventusnak, de ezúttal behúzzuk a hazaiak sikerét, mert alacsonyabbra vártuk a szorzót. Erős csapat ez a Juventus,  bizonyított már rangadókon is, így a -0.25-ös olyasmi szorzón visszük el, amilyenre a háromesélyt vártuk.

Másik ötletünk pedig a vendégek lövéseire vonatkozik. Egyrészt az általunk sejtett hazai győzelem miatt sokat kell majd kísérletezzenek Osimhenék hátrányban, másrészt pedig idegenben mint a lövések, mint a kaput találó kísérletek terén fölényesen vezetik a ligát.

 


✅ Tipp #1: Juventus -0.25 @ 1.95
 

✅ Tipp #1: Napoli 12.5 lövés felett @ 1.86

 

Fogadási határidő: december 8. 20:45